У Черкасах затримали лідера сепаратистської організації «Черная сотня»

ch sotnya

 
Служба безпеки України знешкодила злочинне угрупування, яке вербувало найманців з мешканців Черкаської, Вінницької й Харківської областей та доправляло їх на Схід України для участі у бойових діях на боці сепаратистів. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, передають «Конфлікти і закони».


22 травня ц.р. в Черкасах поблизу одного з ринків міста співробітники СБУ затримали лідера сепаратистської організації «Черная сотня «Союз русского народа», 39-річного громадянина «Б».

Встановлено, що затриманий є одним з координаторів проекту створення на базі розрізнених терористичних груп, що діють на Сході України, так званої «Русской православной армии (РПА)» під керівництвом лідера незареєстрованої організації Дмитра Бойцова, який безпосередньо забезпечував фальсифікацію результатів псевдореферендуму 11 травня.

Встановлено, що «Б» особисто добирав бойовиків. Одну з таких сформованих груп він планував днями відправити до зони бойових дій з Харкова.

Цього ж дня на території Полтавської області співробітники СБУ затримали його спільника - 29-річного безробітного, який підшуковував осіб, переважно з числа криміналітету, готових за гроші брати участь у незаконних збройних формуваннях та терористичних угрупованнях Донецької області. У ході обшуку в його помешканні вилучено зброю та військову камуфльовану форму.



Коментарі

  +0 #1 Andry 24 мая 2014 г., 09:36:21
Ну молодці!Можете .коли хочете!
  +0 #2 vasya 24 мая 2014 г., 09:44:29
Та звідкіля ж цих колорадських виродків скільки набралось ?...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.