У діяльності Володимирського ринку виявлено зухвалі порушення

volod rinok

 
Прокуратурою Голосіївського району за результатами вивчення матеріалів перевірок органів контролю виявлено порушення у діяльності відомого у Києві ринку. Встановлено, що торік КП «Володимирський ринок» усупереч містобудівному законодавству проведено будівельні роботи із реконструкції основної споруди торгівельного комплексу, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі прокуратури Голосіївського району міста Києва.


Як з’ясувалося, підприємство не отримувало жодних дозвільних документів як на перебудову вказаного приміщення, так і на його експлуатацію.

До того ж, восени 2013 року Інспекцією держархбудконтролю було винесено припис про заборону використання самовільно реконструйованої будівлі та накладено близько 2 млн гривень штрафу, який і досі не сплачено.

Окрім того, ринок знаходиться в історичному ареалі міста, де будівництво можливе виключно при наявності дозвільної документації та за погодженням Мінкультури й органів місцевої влади. Такі зухвалі порушення з боку керівництва одного із найвідоміших столичних ринків свідчать про нехтування законодавством України.

Водночас прокуратурою району буде надана правова оцінка діям контролерів, які своєчасно не вжили заходів для усунення виявлених порушень.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.