У Києві викрито зловмисників, які завдали державі збитків на 7 млн гривень

prokuratura obolon

 
Прокуратурою Святошинського району столиці висунуто підозру трьом зловмисникам, які обвинувачуються у заволодінні державним майном та розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Святошинського району м. Києва.


У ході досудового слідства встановлено, що у 2010 році голова туристичного комплексу разом із двома своїми родичами незаконно продав за заниженою вартістю будівлю державного значення загальною площею майже 1 тис кв.м. на проспекті Перемоги.

У подальшому, щоб легалізувати одержане злочинним шляхом державне майно, голова правління незаконно переоформив право власності на свого пасинка. Внаслідок таких неправомірних дій державі завдано збитків на суму понад 7 млн гривень.

Враховуючи виявлені правопорушення, прокуратурою Святошинського району висунуто усім трьом зловмисникам підозру у вчинені злочинів, передбачених ч.2, ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.2 ст.209 КК України (легалізація, відмивання грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом), ч.1, ч.3 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів), ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення).

Також до суду подані клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Наразі зловмисники оголошені у розшук. Накладено арешт на усе їх особисте майно та продану ними державну будівлю.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.