​Версія навмисного демонстративного вбивства Ірини Ноздровської є актуальною

Тільки що у Вишгородському відділі поліції закінчилось чергове заслуховування результатів роботи слідчо-оперативної групи за фактом вбивства Ірини Ноздровської. Святий вечір я провела у Вишгородському райвідділі.


На запрошення першого заступника голови Національної поліції Вячеслава Аброськіна я поділилась зі слідчо-оперативною групою своїм баченням цього вбивства, своїми знаннями і висновками (частину з яких оприлюднила).

Ви пам’ятаєте, що в мене були питання до поліції у зв’язку з загибеллю Ірини і я намагалась сьогодні отримати на них відповіді. Адже ситуація в суспільстві складається таким чином, що зволікати вкрай небезпечно, вбивць треба якомога швидше знаходити і справа не повинна перетворитись на «глухарь».

Я можу всім вам порадити, якщо раптом зникає ваш знайомий чи близька людина, йдіть до поліції і не виходьте звідти, доки вас не опитають про всі обставини зникнення, не внесуть інформацію у ЄРДР та не розпочнуть шукати. Бо як раз перші години і перша доба - визначальні для пошуків.

Пошуки Ірини почались не одразу. Зараз поліція робить дуже багато - це правда. Відтворюється і її шлях додому, і можливі траєкторії руху злочинців і є певні речові знахідки. Цікаво, що місцеві люди відмовляються допомагати поліції. Це може бути через дві причини - або вони не довіряють поліції і просто бояться бодай щось сказати, або в них досить неоднозначне ставлення до загиблої і вони у такий спосіб це ставлення демонструють.

Я залишаюсь при своїй версії навмисної демонстративності злочину, бо труп ретельно не приховували. Також, за характером та локалізацією поранень, можна говорити про глибоку неприязнь до вбитої. Тобто не просто так і не випадково саме вона стала жертвою вбивства. Так, це схоже і на помсту, і на розправу. У Ірини було багато ворогів через її принципову та активну позицію. Вона багатьом чиновникам могла зіпсувати життя.

Але зарано виключати й інші версії. Бо хтось з родичів обмовився у репортажах, що вона в той день йшла додому не з пустим гаманцем. Вона отримала до нового року гроші. Тому, цю версію також треба перевіряти. Я про неї не писала 2-го січня у своєму блозі, бо ще цієї інформації не було. Було відомо, що сережки та перстень залишились на ній.

Давайте будемо відверті, ми з вами не знаємо нічого про її особисте життя, крім того, що був претендент на руку і серце, якого з вересня вона не бачила. Тому, цю сторону життя також треба досліджувати.

І є в мене ще одне питання - чому ніхто не чув крику Ірини? Можливо, до неї підійшла знайома людина/люди? Якщо ж це були незнайомці і вони їй фізично затулили рот, тоді ці сліди на тілі мусить встановити експертиза.

Я продовжую стежити за розвитком подій у розслідуванні цієї справи. Сподіваюсь, сліди не виведуть на «російський слід» і ми з вами дізнаємось правду. Бо інакше ми не зможемо зрозуміти, що у нашій з вами країні робиться. Хто кому і за що затуляє рот, кого і за що вбивають і чи може проста людина розраховувати на неупереджене розслідування та справедливий суд!

Anna Maliar, facebook.com

Фото з соцмережі Facebook



Коментарі

  +1 #1 олекс 7 янв. 2018 г., 12:22:48
У нинішньої поліції немає кому проводити розслідування . У результаті так званої "найуспішнішої" реформи фейсбукова та його банди , у поліцію перетекли всі "мусора" з міліції, за гроші звичайно, а спеціалістів -мєнтів було "видавлено" із системи... Фейсбуков і Ко на "переатестації" мусорів отримали мільйони, але поліцію, як правоохоронну систему - знищили ! То є нині банда , ще гірша за мусорів Врадіївки , ні на що не здатна у професійному плані, здатна тільки хабарничати, торгувати наркотою, кришувати бандитів . та й сама бандитствувати, як у Княжичах ! Так що нікого вони не знайдуть, бо нездатні , а може й самі те вбивство, за гроші, зробили... А громадянам України можна тільки порадити - створювати загони самооборони проти бандитизму, бо держава у особі фейсбукова і МВС - то є бандити і дармоїди ! Та ще. ворюги, що на "рюкзаках" гроші тирили !!! Наші з вами.... БАНДУ ГЕТЬ !!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.