Ні Сівкович, ні Коряк, ні Попов не могли віддавати накази про розгін Майдану самостійно

razgon studentov

 
Ні заступник секретаря РНБО Сівкович, ні керівник столичної міліції Коряк, ні голова КМДА Попов не могли віддавати накази у ніч розгону студентського Майдану самостійно, а отримували вказівки по своїй вертикалі від безпосередніх керівників. Про це в ефірі «5 каналу» заявив голова комітету з прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин, народний депутат фракції «УДАР» Валерій Пацкан, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Слова міністра внутрішніх справ Захарченка про те, що його відставка сфальсифікує об’єктивність розслідування та притягнення до відповідальності винних за розгін Майдану 30 листопада Пацкан назвав маніпуляцією та бажанням уникнути відповідальності. «Міністр Захарченко – прямо зацікавлена особа у справі. «УДАР» вимагає чітких кроків щодо міністра Захарченка і секретаря РНБО Клюєва – вручення їм підозри у вчиненні злочину, притягнення їх до відповідальності та вжиття запобіжного заходу для обох посадовців», - наголосив ударівець.

Пацкан зазначив, що Захарченко і Клюєв можуть чинити тиск на слідство і вплинути на результати розслідування справи, тому мають бути негайно звільнені від займаних посад. «Об’єктивне розслідування щодо побиття студентів на Майдані Незалежності можливе лише після відставки уряду та повного перезавантаження влади, тому ми вимагаємо проведення позачергових виборів парламенту та Президента», - сказав Валерій Пацкан.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.