Щодо Азарова-молодшого: не розуміння юридичної термінології призводить до невірного сприйняття інформації

sin azirova

 
Сьогоднішній день приніс чергову інформаційну хвилю щодо діяльності Генеральної прокуратури України. Приводом стала відповідь народному депутату України Сергію Лещенку на його звернення. На жаль, не розуміння юридичної термінології призводить до невірного сприйняття інформації. У відповіді зазначено про те, що про підозру не повідомлено. А шанований мною Сергій написав, що: «Більше того, проти Азарова-молодшого в Україні не висунуто жодної (!) підозри».


Для розуміння, офіційно повідомляю:

Повідомлення про підозру - відповідна процесуальна дія у рамках розслідування кримінального провадження. Підозра, дійсно, не повідомлялась, ще не час.

Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України розслідується кримінальне провадження за фактом одержання народним депутатом України Азаровим О.М. неправомірної вигоди в особливо великих розмірах, а саме: 7 700 000 євро, 600 000 швейцарських франків, 500 000 доларів США, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 КК України.

Азаров О.М. підпадає під дію санкцій ЄС, у зв'язку з чим до нього застосовано обмежувальні заходи, пов'язані з блокуванням належних йому активів:

В Австрії на 5 рахунках у банківських установах заблоковано понад 6,7 млн. Євро; в Італії – 900 тис. євро.

У князівстві Ліхтенштейн заарештовано на рахунках компанії Азарова О.М. 0,5 млн. доларів США.

У зв'язку із введенням щодо Азарова О.М. санкцій Швейцарією, на рахунках у банківських установах останнього заблоковано 0,6 млн. швейцарських франків.

Шановні дописувачі гнівних коментарів у новині С. Лещенка типу Ярема - ХХХ, або Ярему на ХХХ, пов'язаних із невірним розумінням інформації, формувати власну думку після з’ясування об’єктивної ситуації. Дякую.

Принагідно прошу всіх журналістів і громадських діячів, за можливості, звертатися до мене за отриманням пояснень на незрозумілі вам з юридичної точки зору відповіді, що іноді надходять із Генеральної прокуратури. Будемо разом шукати правдиву і реальну інформацію, а потім інформувати громадян. Ну щоб не було, як у тому анекдоті про ложечки, що віднайшлися.

Валерій Карпунцов, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.