У Києві затримано трьох молодиків за жорстоке вбивство чоловіка нетрадиційної орієнтації

prokuratura new

 
Завдяки оперативному реагуванню прокуратури Святошинського району та міліції затримано трьох підозрюваних у жорсткому вбивстві чоловіка, яке сталося минулого тижня на проспекті Леся Курбаса. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Так, один із зловмисників підшукав в Інтернеті потенційну жертву – 44-річного киянина, який нічого не підозрюючи, запросив вбивцю до своєї квартири.

Вже там «гість» приставив пістолет до голови своєї жертви та почав вимагати усі цінні речі. При цьому двоє його співучасників, обшукавши квартиру потерпілого, вкрали гроші, планшет та мобільний телефон.

Після цього зловмисники зав’язали чоловіку мотузкою ноги та руки, обмотали шарфом шию та почали душити, поки він не помер.

Втім, завдяки вдало організованій та спланованій прокуратурою району роботі, правоохоронцям вдалося швидко розшукати зловмисників та затримати їх.

Наразі двом учасникам злочину повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187, п. 6, 12 ч. 2 ст.115 КК України (умисне вбивство, розбій), а третьому співучаснику за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій) та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. За вбивство киянина чоловікам загрожує довічне ув’язнення.

Досудове слідство триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.