У Києві викрили двох медиків, які вимагали у інваліда 50 тисяч гривень хабаря

prok riev new

 
Працівники столичної прокуратури спільно із співробітниками УБОЗ ГУМВС України в м. Києві викрили голову столичної травматологічної медико-соціальної експертної комісії та хірурга «Консультативно-діагностичного центру», які вимагали 50 тисяч гривень неправомірної вигоди. За таку суму медики обіцяли чоловіку (інваліду 2 групи) зробити безстрокову інвалідність.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Передача коштів відбулася у два етапи. Коли лікар-хабарник на робочому місці отримав другу частину коштів, правоохоронці його затримали.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру лікарю-хірургу за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди) та обрання йому запобіжного заходу. Щодо голови експертної комісії, проводяться першочергові слідчі дії.

Досудове слідство, хід якого перебуває на контролі прокуратури міста Києва, триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.