Уряд та ГПУ повинні невідкладно відреагувати на завищення цін на пальне

avtozapravki

 
Уряд та ГПУ повинні невідкладно відреагувати на завищення цін на пальне на автозаправках. Про це заявив народний депутат-«ударівець» Ярослав Дубневич під час засідання Верховної Ради, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Він наголосив, що ситуація з цінами на нафтопродукти на станціях автозаправок викликає занепокоєння. «Ті кілька днів, які минули після відходу курсу долара на міжбанку нижче 30 долар до гривні, засвідчують про подальшу змову операторів цього роздрібного ринку. Це здирництво в масштабах всієї держави, на яке досі не відреагували уряд та ГПУ», - сказав він. Дубневич наголосив, що не всі нафтотрейдери купували доларову масу в останні два тижні.

Народний депутат наголосив, що через високі ціни на пальне скасовуються міжміські рейси. «Ситуація, коли вартість літру бензину перевищує вартість одного долара, може спричинити обвал малого та середнього бізнесу. Вимагаємо від уряду розуміння можливих катастрофічних наслідків у зв'язку з неконтрольованою ситуацією на ринку нафтопродуктів», - сказав Ярослав Дубневич. Він заявив, що невідкладно має бути проведене засідання за участю представників Антимонопольного комітету, Державної інспекції з питань прав споживачів, ГПУ та операторів ринку нафтопродуктів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.