На Запоріжжі судитимуть міліціонера – організатора контрабанди наркотиків

gpu lutsenko zayava

 
Прокуратура Запорізької області направила до Мелітопольського міскрайонного суду обвинувальний акт стосовно оперуповноваженого карного розшуку Мелітопольського міськвідділу міліції та його подільника за організацію контрабанди наркотиків.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області, передають «Конфлікти і закони».

Нагадаємо, 16 березня цього року в селі Чонгар Херсонської області слідчі прокуратури та оперативники УСБУ затримали кур’єра, з автомобіля якого вилучили сховану в паливному баку наркотичну речовину. Через добу там же затримали ще одного фігуранта, який перевозив канабіс у покришці запасного колеса. А 20 березня правоохоронці провели обшук в одному з приватних гаражів Мелітополя, де вилучили 6 кг марихуани, приготовлених для збуту. Там же був затриманий працівник міліції та цивільна особа, яка брала участь у незаконних оборудках. Крім того, 21 березня в селі Чонгар затримали ще одного працівника запорізької міліції, який за даними слідства забезпечував постачання контрабандистів канабісом. Йому було повідомлено про підозру в збуті особливо небезпечних наркотиків у великому розмірі (ч.2 ст.307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що наркотики кур'єрами переправляли з Мелітополя через територію Автономної Республіки Крим до Краснодарського краю Російської Федерації.

Двом основним фігурантам кримінального провадження наприкінці березня цього року прокуратура повідомила про підозру у замаху на організацію контрабанди особливо небезпечних наркотичних засобів у великому розмірі (ч.3 ст.15, ч.2 ст.305), а також в незаконному зберіганні наркотиків з метою збуту в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України). На час досудового розслідування міліціонеру було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а його спільник вніс заставу у розмірі понад 97 тисяч гривень.

Наразі на організаторів контрабандного каналу чекає лава підсудних. Матеріали кримінальних проваджень щодо їх подільника – міліціонера та наркокур’єрів вже розглядаються судом.



Коментарі

  +0 #1 Хард 19 мая 2015 г., 11:54:39
Тільки не "на Запоріжжі", а "у Запоріжжі".

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.