«Народний фронт» не лише проти народу, але й проти ЗМІ, або Депутати вигадали як тиснути на пресу

300 tis1

 

«Конфлікти і закони» отримали прес-реліз, що був надісланий від Roksana Kasumova та МДО «Депутатський контроль», де зазначають, що Нардеп Поляков вимагає $300 тис. від українського ЗМІ. Загалом позиція деяких депутатів «Народного фронту» вже після Революції Гідності почала бути негідною. То Матейченко пропонує законопроект, що забороняє критику влади, то Антон Геращенко хоче заборонити мирні зібрання законопроектом про заборону начебто проплачених мітингів, то Яценюк, посягаючи на Європейську конвенцію з прав людини, бажає позбавити українців презумпції невинуватості.


300 tis

І нині, як виявилося, в Україні існує ще й група народних обранців, МДО «Депутатський контроль», головними завданнями якого, як вони зазначають, є контроль за діяльністю органів влади всіх рівнів, боротьба з корупцією, підвищення ефективності держаного управління та створення прозорих умов для розвитку підприємництва в Україні. «Депутатський контроль» відкритий до співпраці з громадськістю, медіа та представниками місцевого самоврядування.

Зважаючи на повний розгул корупції в Україні, на факт того, що у тому ж Києві забудовники, через корупціонерів у владі (та депутатів ВР), повністю ігнорують волю народу, не зрозуміло, що вони мають на увазі під боротьбою з корумпованістю влади. Проте, зважаючи на те, що вони розсилають прес-релізи, у яких підтримують позов Максима Полякова на Інтернет-видання «Версії» за наклеп про отримання хабара від одеських контрабандистів, вони обрали інший варіант – тиснути не лише на людей через прийняття законопроектів, подібних до законопроекту Матейченка, а ще й знищувати ЗМІ через позови, відшкодування моральної шкоди у розмірі $300 тис. за захист честі, гідності та ділової репутації.

Зважаючи на те, що за останній період часу влада зробила українців утричі біднішими, і той же Поляков, представляючи владу, про це знає, зрозуміло, що у гривневому еквіваленті $300 тис. для будь-якого ЗМІ – не підйомна сума. А знаючи наші корумповані суди, можна припустити, що депутат Поляков вирішив знищити ЗМІ.

Загалом громада повинна зрозуміти, що усі депутати не є білими і пухнастими і кожен має скелет у шафі. Проте замість того, аби захищати права людей, вони приймають або ідіотські закони, або судяться зі ЗМІ, роблячи спробу їх знищити. Проте «КЗ» зв’яжуться з уманськими ЗМІ, і уважніше позбирають інформацію про цього депутата. Адже, як у телефонній розмові зазначила Roksana Kasumova, якщо інформація «Версій» підтвердиться, Полякова буде виключено з МДО «Депутатський контроль». Тобто, перше – «Депутатський контроль» не впевнений, що це – неправда, друге – якщо підтвердиться, вони не подадуть позов проти Полякова, аби він виплатив $300 тис. моральної компенсації вже виданню, а лише його виключать з МДО.

Звісно, можна по-різному ставитися до Інтернет-видання «Версії». І, можливо, вони допустились помилки. Але той, хто має ЧЕСТЬ І ГІДНІСТЬ, аби довести свою правоту і чесність свого ім’я, вимагає спростування, а подекуди, для азарту, $1компенсації, адже його мета - довести свою правоту, а не показати суспільству, що він вирішив судитись через те, аби стягнути зі ЗМІ компенсацію, що (якщо судити по тому, який просили бюджет на газету «Хрещатик» на 2015-ий рік - 11 мільйонів 756 тисяч), становить рівно половину бюджету видання - більше шести мільйонів гривень.

Але це за умови, що людина має ЧЕСТЬ ТА ГІДНІСТЬ. Зважаючи ж на діяльність депутатів «Народного фронту», честь вони загубили, як цнотливість, а совісті – взагалі не мали і не мають.

Що ж до захисту честі та гідності, то депутат Поляков має право відстоювати свою правоту. І, можливо, на нього і справді звели наклеп. Але якщо ти - порядна людина, доведи це через спростування у тому ж ЗМІ, а якщо відмовляться, подавай позов і - пошир цю інформацію. Але залишайся при цьому мужчиною з честю та гідністю, а не особою, що переплюнула навіть жадібного регіонала Олійника, що вимагав від «Правдошукача» сто тисяч.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.