Столичні правоохоронці викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікованої горілки

falsifikat2

 
У Голосіївському районі Києва затримано п’ятьох осіб, які виробляли алкогольну продукцію сумнівної якості. З місця правоохоронці вилучили близько 2,5 тисяч літрів готового для реалізації фальсифікату та майже 3 тисячі літрів сировини.


Про це повідомляє прес-служба МВС України, передають «Конфлікти і закони».

Працівники Управління з протидії злочинам у сфері економіки Головного управління столичної міліції викрили підпільний цех із виробництва алкоголю. У складське приміщення зловмисники завезли сировину (купаж), необхідну для виготовлення фальсифікату, тару для розливу готових спиртних напоїв, харчові добавки, фірмові картонні коробки для упаковки однієї із поширених торгівельних марок горілки, лійки, водні фільтри та клеєві пістолети.

Працювали активно, адже незаконний бізнес приносив солідні прибутки: за добу у підпільному цеху виготовляли та фасували понад 2 тисячі пакетів фальсифікованого алкоголю.

Правоохоронці виявили та вилучили майже 2500 готового до реалізації фальсифікату та близько 3000 літрів спирту. Зразки рідини направлено на лабораторне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУМВС України в м. Києві.

Працівники міліції вже з’ясували, що спирт завозився до Києва через кур’єрські служби доставки з двох областей України, а туди він потрапляв з території Росії.

Безпосередньо на місці затримали організатора та чотирьох працівників. Четверо із них мешкали у Київській області, ще один – у Києві. Підозрювані зізналися, що свій товар збували через торгові точки у столиці та на Київщині.

Слідчим відділом Голосіївського РУ відкрито кримінальне провадження за ст. 227 Кримінального кодексу України (випуск або реалізація недоброякісної продукції). Проводиться досудове розслідування.

Як зазначають у прес-службі МВС, у зв'язку з підвищенням ставок акцизного податку на алкогольну продукцію збільшилася кількість підроблених спиртних напоїв, які виготовляються в кустарних умовах. Тому громадянам необхідно запитувати документи на товар, який вони вирішили придбати. Це убезпечить їх від неприємностей зі здоров'ям, які можуть виникнути після вживання міцних напоїв.

falsifikat1

falsifikat3

falsifikat4



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.