янукович, Азаров і Пшонка досі отримують пенсії від України

janyk pensii

 
Інформація, чи отримує віктор янукович спецпенсію як колишній Президент України, виявляється – заледве не державна таємниця. Це ж стосується і виплат його найближчим прибічникам – Азарову, Пшонці, Богатирьовій, Могильову, Єфремову та Ілляшову.


Про це пише nkontrol.org.ua, повідомляють «Конфлікти і закони».

Так, ще на початку жовтня народний депутат України, лідер партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов скерував запит до Міністерства соціальної політики та у Пенсійний фонд України з вимогою надати йому інформацію щодо нарахування та виплати пенсій посадовцям режиму януковича.

«Із власних джерел я довідався, що і сам янукович, і його найближчі прибічники отримують як колишні посадовці пенсію від України, – прокоментував Дмитро Добродомов. – Щоб перевірити достовірність цієї інформації, я і підготував депутатський запит. Адже, у випадку підтвердження цих фактів, матимемо ганебний вияв цинізму і несправедливості: щоб скинути режим януковича, українське суспільство заплатило максимально високу ціну. І після цього ці люди, які мають сидіти у в’язниці, отримують пенсії від держави?»

Утім відповіді як від Пенсійного фонду, так і від Мінсоцполітики вразили своєю «інформативністю».

Зокрема, у Пенсійному фонді завуальовано повідомили, що нарахування пенсій згаданим особам «відбувається згідно із чинним законодавством». А у Міністерстві соцполітики, прикрившись статтями 20 і 21 Закону «Про інформацію», дані щодо пенсій януковичу і його прибічникам назвали «конфіденційними».

«Більш обурливої відповіді годі й було чекати, – говорить Дмитро Добродомов. – Я і надалі вимагатиму відкриття цієї інформації та розслідування цього питання. Суспільство має знати: чому злочинці не лише – через два роки після Майдану – не покарані, а ще й отримують гроші від держави».

Відтак Дмитро Добродомов скерував повторне звернення у Пенсійний фонд України з вимогою надати інформацію, яким чином янукович і його соратники отримують пенсію, та повідомити про її розмір у кожного окремо.


janyk pensii1

janyk pensii2

janyk pensii3

janyk pensii4



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.