Ігор Мосійчук: Моє звільнення - тимчасове

mosiychuk podyaka

 
Нарешті можу вам написати. Моє звільнення - поки що тимчасове. Позаяк, завтра, 17 листопада продовжиться судове засідання у моїй справі і ГПУ проситиме суд повернути мені арешт як міру запобіжного заходу. Але принаймні на якийсь час у мене з'явилась можливість для повноцінного лікування в інституті ім. Шалімова, де я був прооперований до арешту і де мене готують до нової операції зараз.


Виїжджати з країни я нікуди не збираюся. Щиро вдячний друзям, які пропонують забезпечити це, переживаючи за мене. Але я народився на цій землі, я за неї воював, тут живуть мої діти, тут я і помру.

Знаю, що правда і закон на моїй стороні. Поки буду живий - особисто контролюватиму розгляд цієї справи у Європейському суді з прав людини. Немає сумнівів, що ми його виграємо. Чітко зафіксовані численні порушення законодавства щодо мого арешту.

Хотів би вибачитись перед журналістами, бо за наполяганням лікарів певний час не зможу давати інтерв'ю. Про перебіг моєї справи і стан мого здоров'я на цій сторінці офіційно повідомлятиме моя прес-служба.

І найголовніше.

Хочу подякувати усім, хто боровся за моє звільнення. Кожному з вас я знайду можливість подякувати особисто.

Перш за все, хочу подякувати двом людям.

Нашому лідеру Олегові Ляшкові, який, незважаючи на титанічні зусилля провокаторів, агентів Банкової, пристосуванців і підлабузників, ціна яким три копійки у базарний день, не здав мене, боровся і, попри вкрай насичений графік, знаходив можливість приїжджати до мене на суди, на відміну від багатьох, хто до арешту клявся у вірності і дружбі, однак мій арешт сприйняли як належне.

І моєму другові, якого щиро називаю братом, Андрієві Лозовому, котрий робив усе можливе і не можливе, координуючи зусилля тих, хто визволяв мене.

Щиро вдячний своїм захисникам, адвокатам: Оксані Мельник, Андрію Мамализі, Леоніду Сівакову та Олегу Курчину. Вдячний всім людям доброї волі, однопартійцям і не тільки, які підтримували мене в залі судових засідань, в соціальних мережах, на вулицях міст і сіл та за кордонами нашої держави.

Величезна подяка моїм незамінним помічникам: Анні Сенік і Тетяні Близнюк, а також Ользі Віноградовій, Андрію Гулому, Роману Продану, Станіславу Коломійцю та іншим.

Дякую всім представникам Комітету визволення політв'язнів, а особливо Ігорю Криворучку, Ганні Сіньковій та Ярославі Пугачовій.

Хочу щиро подякувати всім своїм землякам, які, незважаючи на намагання дискредитувати мене в їхніх очах, підтримали на місцевих виборах Радикальну партію Олега Ляшка, яку я представляю в парламенті. Радикальна партія на моїй малій Батьківщині в Лубенському районі набрала найбільшу кількість голосів в Полтавській області, де партія зайняла почесне третє місце.

Також висловлюю величезну подяку всім тим, хто за мене вступився: Левко Лук'яненко, Степан Хмара, Мустафа Джемільов, Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Єгор Соболєв, Дмитро Ярош, Генадій Корбан, Семен Семенченко, Вадим Рабіновіч, Ігор Луценко, Андрій Іллєнко, Андрій Білецький, Борис Філатов, Вячеслав Константиновский, Ольга Богомолець, Павло Костенко, Андрій Денисенко, Денис Силантьев, Евгений Дейдей, Володимир Парасюк, Євгеній Тєрєхов.

А найголовніше, дякую моїй коханій дружині, яка підтримувала і підтримує мене в цей важкий період. Та дякую моїм дітям, які, як ніхто, чекали батька.

Ігор Мосійчук, facebook.com

Як повідомляє на сторінці Фейсбук прес-служба Ігоря Мосійчука, завтра відбудеться два судових засідання по справі Ігоря Мосійчука:

10:00, Вищий адміністративний суд
Вул. Московська, 8

Розглядатиметься позов до Верховної Ради щодо незаконності проголосованого 17.09.15 рішення про притягнення до кримінальної відповідальності, зняття депутатської недоторканості і арешт Мосійчука І.В.

12:00, Печерський суд
Вул. Хрещатик, 42а

Продовження судового засідання по розгляду клопотання обвинувачення про обрання Мосійчуку І.В. міри запобіжного заходу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.