Представнику колекторської фірми, який незаконно виселив сім’ю з Броварів - повідомлено про підозру

kolektor

 
У грудні минулого року представник за довіреністю ТОВ «КЕЙ-КОЛЕКТ» разом із невстановленими досудовим розслідуванням особами, усупереч встановленому законом порядку, без відповідного рішення суду, в порушення порядку виконання судових рішень, проникли до житла та іншого володіння родини та незаконно виселили з будинку сім’ю з малолітніми дітьми.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у пре-службі прокуратури Київської області.

Цей кричущий випадок стався через борги господині будинку перед банком. У 2006 році жінка оформила кредит на суму 150 тисяч доларів США під заставу свого триповерхового будинку та земельної ділянки.

У свою чергу, банк уклав договір факторингу із ТОВ «КЕЙ-КОЛЕКТ», передавши підприємству право грошової вимоги за усіма договорами іпотеки.

Колекторська фірма обрала 28-річного чоловіка представляти інтереси компанії в усіх установах та організаціях з приводу майна, яке перебуває на балансі товариства.

Відтак, чоловік, знаючи, що у будинку фактично проживає 8 людей, незаконно, без рішення суду та державного виконавця, прийшов до будинку боржниці та почав виганяти родину на вулицю. Своїми неправовими діями представник колекторської фірми обурив суспільство. Вітчизняні засоби масової інформації разом із народними депутатами України стали на захист родини з малолітніми дітьми.

Наразі представнику колекторської фірми повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 162 КК України (порушення недоторканості житла).

Досудове розслідування триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.