Після Заверухи в Солом’янському суді аваківські «космонавти» розправились з патріотами

shtalinberg

 

«Учора, 08.06.2016 року, в Солом'янському районному суді міста Києва були жорстоко побиті активісти-патріоти, серед яких два теперішніх учасники АТО, які зайшли в суд в очікуванні вечірнього потяга по запрошенню друзів, і один воїн, який провів в боях за Україну два роки».


Про це пише на своїй сторінці Фейсбук очевидець подій Петро Шталінберг, повідомляють «Конфлікти і закони».

«Боєць з позивним «Ромео» стояв поруч біля мене, співав гімн України і охороняв свій рюкзак. Його схопили «беркутособаки» і «космонавтосуки», збили до втрати свідомості і в райвідділку поліції тримали, не допускаючи лікарів для надання медичної допомоги.

Що цікаво; самі мєнти зляку визвали три швидких, сказавши, що в них четверо потерпілих, а коли ті прийшли в задовільний стан, не дозволили надати допомоги. Прийшлось мені визивати швидку для дівчини з Троєщини з великими побоями (удар в затилок та ін.), яку вони пограбували, коли били в залі суду і на сходах. Забрали дорогий срібний браслет з діамантами. Вона ще змогла подати заяву, а після того стала постійно втрачати свідомість. Її забрали в лікарню.

shtalinberg1

shtalinberg2

shtalinberg3

А потім стали випускати побитих хлопців, це далеко не всі побої і побиті. «Ромео» відвезли в 17 міську лікарню з ймовірними переломами ребер.

Дехто відмовився від поїздок з лікарями.

Ото вам, бійці за Україну, – подарунок», - написав Петро Шталінберг.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.