Віті Заверусі стало зле в камері СІЗО

zavirusi zle1

 
«Сильні головні болі та, імовірно, запалення нирок. Стан лише погіршується. Про це Віта розповіла на останньому суді.


У медичному обстеженні адміністрація СІЗО відмовляє. Віта вже втратила частину зору від контузії на війні. У тюрьмі може стати інвалідом, якщо не лікувати дівчину.

Недуги є наслідком численних знущань конвоїрів та беркуту.

Синці від крайнього засідання по запобіжному заходу, коли беркут витягував Віту за волосся, досі не зійшли з тіла.

zavirusi zle2

zavirusi zle3

zavirusi zle4

zavirusi zle5

zavirusi zle6

Сьогодні ми перевірили камеру Заверухи. Умови задовільні. Чисто. Порядок.

Віта любить малювати і багато читати.

Але чи нормальні це умови для невинної хворої дівчини, яка потребує негайної госпіталізації?

Для тих, хто «в танку», повторюємо, що Заверуха на момент інциденту не була у Києві. Дівчині шиють «дистанційне командування нападом».

До Віти мають зайти уповноважені з прав людини. Знову перевірити камеру і оглянути Віту. Не віримо, що це допоможе, тому просимо про резонанс.

Поширюйте, будь ласка, запис.

У свою чергу будемо надсилати відповідні запити на обстеження та госпіталізацію дівчини.

Свободу Заверусі!

P.S. Відвідали камери ще кількох політв'язнів та перевірили умови СІЗО в цілому. Про це згодом», - повідомляють на сторінці Фейсбук Чорного Комітет C14.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.