Реформа Нацполіції - мусора залишились мусорами

natspolitsiya hatiya

 
Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе сьогодні зранку зробила декілька серйозних заяв.


Слідчі Нацполіції не змогли серйозно просунутись в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета. В усьому цивілізованому світі безуспішність в розслідуванні резонансних злочинів призводить до відставки керівника Нацполіції, і тільки у нас - до виправдань на прес-конференції.

За словами Деканоідзе, після закінчення переатестації всіх поліцейських, які її пройдуть, через брак коштів не зможуть забезпечити новою формою.

Була б більша проблема. Як на мене, то після такої профанації переатестації, коли професіонали її не проходять, а корупціонери, і ті, хто переслідував громадських активістів, залишаються на службі, форму для нової поліції можна залишати міліцейську. Навіщо витрачати кошти платників податків, якщо ці так званні нові поліцейські мусорами в гіршому розумінні цього слова були і мусорами залишилися.

При цьому Деканоїдзе підкреслила, що останнім часом зіткнулася зі шквалом критики від політиків. «Те, що я побачила - називається інквізиція нової політики Нацполиции. Потрібно реально оцінювати ситуацію, а не повторювати риторику путіна, що в Україні все погано», - сказала вона.

Реально оцінюючи ситуацію, просив би керівника Національної поліції Хатію Деканоідзе припинити використовувати риторику на кшталт: мовчіть, бо критика на руку путіну. Насправді на руку путіну грає провал реформи МВС та переатестації міліціонерів, неадекватність застосування сили поліцією і часто-густо реальна небезпека для громадян від дій нової поліції. За все це несе пряму і безпосередню відповідальність голова Національної поліції Хатія Деканоідзе, а не путін, адже навіщо нам російські диверсанти, якщо наша нова поліція майже щодня провокує українців на бунт.

Наполягаю, що Комітет Верховної ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності обов'язково має заслухати звіт Деканоідзе про реформу МВС і дати цій реформі належну оцінку.

Ігор Мосійчук, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.