​ГПУ проведено обшуки на так званому гелікоптерному майданчику януковича

Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва гелікоптерного майданчика та інших об’єктів, шляхом підписання постанови Кабінету Міністрів України від 16.05.2011 № 530 «Про внесення змін у додатки 1 та 2 до Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».

01.03.2017 у провадженні проведено обшуки нежитлових приміщень, які на праві власності належать одному із ТОВ, у тому числі гелікоптерного майданчика на Парковій дорозі в м. Києві, а також за місцем проживання керівників підприємств, причетних до будівництва і діяльності зазначеного об’єкту.

Під час обшуків виявлено та вилучено фінансово-господарську документацію і комп’ютерну техніку, яка має доказове значення у кримінальному провадженні.

Обшук проводився слідчими управління за участю співробітників Служби безпеки України та кіберполіції Національної поліції України.

Фото uainfo.org



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.