​«Національна дружина» з відкритим є… забралом

Чого хвилюватися щодо «національної дружини» чи ще чогось? Що тут нового? Я про це писав ще з 2014 року. Адже олігархія робить висновки:


«Беркут» як ДЕРЖАВНА структура ненадійна - бо завжди державні структури, мілітарні чи ні, роблять все дещо формально, необов'язково - тим більше в українських умовах нашої тотальної необов'язковості.

Саме тому диктатори до державної структури додають не-державну - ідеологічну, ДОБРОВІЛЬНУ - щоб виконувати щось таке, що державні структури роблять не досить ретельно. Адже під час Голодомору весь час звертають увагу на НКВС - але забувають про «чонівців» (де були Микола Островський та Михаїл Шолохов) та просто комсомольців, тобто добровільних активістів. Адже це не вписується у тезу, що «голодомор нам створили чужинці». Невірно - без допомоги добровільних помічників він був би неможливий.

Порошенко з Аваковим зробили висновки: потрібні добровільні помічники, яких наділять ерзац-ідеологією від портнікових та забужок. Адже «Народний фронт» не має підтримки в народі - Порошенко теж її втрачає.

Але перед виборами уявіть собі: рейтингу немає - тому є загроза втратити владу - а разом з нею - і олігархічні статки, а може - і свободу, життя...

Що - сидітимуть і чекатимуть як кролик перед народним удавом? Так наш «народ» на сьогодні «удавом» не виглядає... Чого соромитися чи мімікрувати? Тому вони ЗНАЮТЬ, що наша поліція НЕ зможе чисто та повсюдно сфальсифікувати вибори - поліція здеградована навіть для поганих справ. Саме тому «народні герої» Білецький, Ярош, ще хтось пропонують себе у добровільні помічники Порошенку-Авакову.

За грубі гроші, звичайно.

Зверніть увагу на те, що у них НЕМАЄ пристойного партійного прапора, вони не визначилися з ідеєю, як було у комуністів та Гітлера. Вони - ГІРШІ - бо на прапорі, якщо чесно, треба малювати грошову купюру...

Нічого іншого не йде на розум.

Так що грізність задуму наштовхнеться на жалюгідність виконання задуму. Адже загальна тенденція зараз намітилася: Захід починає усвідомлювати та опиратися контрнаступу світового авторитаризму. І намацують кащеєве яйце - офшорні гроші... Подивимося - що буде далі.

Станислав Овчаренко, facebook.com

Представники так званої «Національні дружини» у дії. Фото з відеоролика facebook.com/policecontrolukraine



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.