​Дангадзе змусили відмовитись від адвокатів, зараз чиниться тиск, аби він визнав свою вину

Незаконно ув’язненого соратника Саакашвілі - Северіона Дангадзе змушують визнати вину у сфабрикованій справі про держпереворот. Для цього на нього здійснюється шалений тиск, він більше 5-ти місяців перебуває в нестерпних умовах в одиночній камері, систематично погрожують його батькам розправою, матері навіть зламали руку, а сьогодні його змусили відмовитись від своїх адвокатів, повідомляє прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі».


Як повідомила адвокат Юлія Сидорчук, сьогодні зранку адвокати приїхали до Северіона Дангадзе на процесуальну дію – допит.

«Коли ми прибули туди, Северіон повідомив, що відмовляється від усіх своїх захисників. Він не назвав причини такого рішення», - повідомила Сидорчук.

Останнім часом матір Северіона отримувала погрози від невідомих, їй навіть зламали руку, вимагаючи? аби її син підписав покази проти Саакашвілі та визнав свою вину. З приводу цих погроз адвокати подавали заяви у правоохоронні органи.

«16 березня суддя Печерського суду ухвалив рішення про передачу заяв щодо погроз матері Северіона на розслідування до ГПУ і СБУ. 11 травня також під час розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу суддя зобов'язав ГПУ розслідувати погрози Северіону та його родичам. Три дні після цього дивним чином Северіон приймає таке рішення. Можна припустити, що тиск на нього збільшився», - зазначив адвокат Роман Кругляк.

У РУСІ НОВИХ СИЛ заявляють, що постійний тиск, який здійснюється на Северіона Дангадзе впродовж більше 5 місяців перебування за гратами, нелюдські умови в одиночній камері, погрози його батькам та відсутність побачень з ними – і тепер його змусили відмовитися від адвокатів. Його хочуть зламати постійними погрозами батькам, до нього постійно підсилають СБУ-шників, аби він дав покази проти команди РНС.

«Влада пішла на такий крок, бо сфабрикована справа проти Дангадзе розсипається, у прокурорів немає жодних доказів. Вони намагаються фізично і морально вибивати з нього покази, тиснути, аби він взяв на себе вину за те, чого не скоював. Але ми впевнені, Северіон не зламається», - заявляють в РНС.

Северіон Дангадзе. Фото прес-служби РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.