​Справа про «держпереворот за гроші Курченка» розвалилась. Докази її фабрикування СБУ та Порошенком

Задіяні у сфабрикованій кримінальній справі проти представників РУХУ НОВИХ СИЛ олігарх Курченко та його права рука Динник, які переховуються в росії та начебто, за інформацією ГПУ та СБУ, планували з РНС держпереворот в Україні, насправді самі ж співпрацюють з СБУ та Президентом Порошенко, повідомляє прес-служба партії РНС з посиланням на Insider.ua.


Вся так звана справа про «держпереворот за гроші Курченка» проти представників РНС з'явилась після розпалу акцій протесту партії РУХ НОВИХ СИЛ з основною вимогою - імпічменту Порошенка.

ГПУ та СБУ 4 грудня затримали керівника Київського обласного осередку РНС Северіона Дангадзе і одразу на другий же день Генпрокурор Юрій Луценко в Парламенті виступив з «сенсаційними доказами» у цій справі - записами розмов, в яких йдеться про скинення влади за 300 тисяч євро взамін на гарантії ведення бізнесу олігарха-втікача Сергія Курченка в Україні. На плівках були оприлюднені начебто голоси Михайла Саакашвілі та Северіона Дангадзе, довіреною особою Курченка у цій справі виступив Олександр Динник.

Упродовж останніх півроку влада кинула всі сили, аби розкрутити цю так старанно фабриковану справу. Обшуки в активістів у пошуках якоїсь зброї, вибухівки та власне курченківських грошей, допити активістів щодо «держперевороту», систематичний тиск на Северіона Дангадзе, аби вибити зізнання та покази на інших. Але попри всі старання - жодної гривні, автомата чи свідка. Єдиними свідками у справі проходять славнозвісні «Вовк» та «Заєць», покази яких, зрозуміло, були сфабрикованими - їх розгромили адвокати Дангадзе та Саакашвілі на численних судових засіданнях.

Будь-який зв'язок представників РНС з Курченком та Динником так і не змогли підтвердити. Зате відслідковується зв'язок останніх з ближчим колом Порошенка та СБУ.

Олігарх Сергій Курченко та його права рука у бізнесі Олександр Динник після Майдану переховуються в росії. За ідеєю ГПУ та СБУ, вони планували руками РНС провести держпереворот в Україні з метою захистити тут свій бізнес.

І ось з'ясувалось головне - їх бізнес тут захищає саме СБУ і Порошенко. Курченко, як відомо зі скандальних плівок Порошенка-Онищенка, спокійно веде бізнес з Порошенком, продаючи 112 канал, крадучи в держави нафтопровід та торгуючи газом.

Олександр Динник, втікши до москви і будучи оголошеним МВС у розшук, стає засновником громадської організації «Розбудова» в Україні (співзасновники Гаркуша та Журавльов - наближені до Курченка особи), яка спочатку безкоштовно будує житло для спецназу СБУ у 2015 році, а влітку 2017 року виграє тендер та починає будувати житло для працівників СБУ в Ужгороді. Цікаво, що все житло будується за власні гроші ГО. А головою конкурсної комісії у червні 2017 року, яка дає дозвіл ГО будувати житло для працівників СБУ, є ніхто інший, як Гелетей - брат начальника охорони Порошенка, який особисто реалізовував незаконне видворення Михайла Саакашвілі з України.

До слова про людину (Динника), яка будує житло для працівників СБУ: звинувачується у розкраданні 2,3 мільярда гривень, які були виведені у вигляді кредитів «Брокбізнесбанку» (власником був Курченко) компаніям із ознаками фіктивності, він проходить по справі розкрадань коштів «Аграрного фонду» на суму близько 2 мільярдів гривень, йому інкримінується заволодіння майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, вчинене організованою групою.

Ця людина, член організованого злочинного угрупування, яке хоче скинути державну владу, якого Луценко та СБУ називають агентом ФСБ, який знаходиться у розшуку, спокійно будує безкоштовне житло для працівників СБУ на території військових частин та веде бізнес з Президентом України.

Як відомо, справу «про держпереворот» проти лідера РНС Михайла Саакашвілі заморозили після його видворення, а Северіона Дангадзе після 6 місяців тортур у СІЗО, погроз розправою його рідним змусили відмовитись від адвокатів та підписати «угоду зі слідством».

Не маючи жодних доказів у справі, доблесні правоохоронці, аби догодити Порошенку і позбутись основних його опонентів, вирішили скористатись старими «добрими» методами КДБ та просто зламати людину, яку незаконно кинули за грати, та під тиском змусити його сказати хоч щось «необхідне», аби те ж ГПУ, СБУ та порошенківська банда могли прикрити свій зв'язок у фабрикуванні цієї справи.

Ця фейкова справа була направлена виключно для того, аби скомпрометувати основного опозиціонера та опонента Порошенка - Михайла Саакашвілі, і саме для цього СБУ вдалось до таких дій!

РУХ НОВИХ СИЛ заявляє, що будь-які заяви Северіона Дангадзе зроблені під тиском та тортурами влади та вимагає відкритого суду!

Порошенко зі своїми посіпаками залякали Северіона, підсилаючи до нього злодіїв «у законі», його матері погрожували та зламали руку, вони змусили його відмовитись від адвокатів, а тепер - підписати ганебну угоду зі слідством.

Ми знаємо Северіона як бійця, здатного йти до кінця.

Ми заявляємо, що режим Порошенка-Луценка перестав бути просто клептократичним, він став повністю злочинним.

РУХ НОВИХ СИЛ вимагає відкритого суду у справі. Суспільство має знати правду! Досить нас обманювати і шити сфабриковані справи!

Северіон Дангадзе. Фото info.rns.org.ua



Коментарі

  +0 #1 Семен Івашкевич 9 июн. 2019 г., 09:28:24
Спочатку знімають розшук з Динника, а потім і сам Курченко повернеться до України за новими мільярдами. Без таких як цей Динник такі олігархи як Курченко нічого не варті, тому треба спершу вдарити саме по мозковому центру його імперії. Якщо хтось побаче його десь у Києві пам'ятайте про те, що саме руками цих Динників олігархи і розкрадають країну
  +0 #2 Петро Качур 12 июн. 2019 г., 13:33:43
Цікаво, це наші доблесні правоохоронці за хабар самі вже затерли всі особисті дані Динника та його сім'ї з "Миротворця"? За останні два роки про цього негідника ніяких нових публікацій і не має, крім того, що з нього зняли розшук, ніби він нічого і не зробив. Якщо до ньго не має питань з боку нашої влади, то в мене особисто та інших свідомих хлопців є багато питань, ще з тих часів, коли під його керівництвом будо вкрадено більше 20 мільярдів з Брокбізнесбанку. Сподіваюсь, що за останні роки у Москві він обікрав москалів на ще більші кошти і коли він нарешті повернеться, ми з нього запитаємо, та повернемо з відсотками усі заощадження, які він вкрав у людей, що заробляли їх своєю працею та кров'ю

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.