​Екс-бухгалтер столичного райуправління поліції, з вини якої зникли 2 млн 230 тис грн, постала перед судом

Київською місцевою прокуратурою №9 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно екс-головного бухгалтера одного з районних управлінь поліції міста Києва, з вини якої невідомі особи заволоділи понад 2 млн 230 тис грн, що були речовими доказами у кримінальному провадженні.


Про це інформує прес-служба прокуратури Києва.

Як повідомлялося раніше, невстановлені особи, скориставшись неналежним виконанням службових обов’язків з боку головного бухгалтера, з метою заволодіння грошовими коштами, що були визнані речовими доказами та знаходилися на відповідальному зберіганні у фінансовому секторі райуправління поліції, подали до канцелярії підроблене рішення суду щодо повернення вилучених коштів.

У подальшому за погодження головного бухгалтера, яка розглядала подані документи, грошові кошти, а саме 57 500 доларів США, 37010 рублів РФ, 3306 гривень та 28 500 Євро, що станом на час скоєння злочину складали понад 2 млн 230 тис грн, були видані особі, яка до того ж користувалась підробленим паспортом.

На сьогодні обвинувальний акт стосовно головного бухгалтера за ч. 2 ст 367 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Фото прес-служби прокуратури Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.