​На Рівненщині начальника управління архітектурно-будівельної інспекції викрито на хабарі у 400 тисяч гривень

Оперативниками управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції було задокументовано корупційну діяльність посадової особи Державної архітектурно-будівельної інспекції. Так, за невтручання у господарську діяльність забудовника, а саме - не створення штучних перешкод та не проведення перевірок на об'єкті будівництва начальник управління ДАБІ вимагав 400 тисяч гривень хабара, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


З метою прикриття протиправної діяльності, кошти повинні були перерахувати на вказаний посадовцем рахунок приватного підприємства. Неправомірну вигоду одержував у кілька етапів.

У суботу, 25 травня, оперативники Управління захисту економіки у Рівненській області Нацполіції, слідчі ГУ Нацполіції в Рівненській області за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України затримали посадовця. Під час вручення підозри про вчинення ним кримінального правопорушення останній почав чинити опір правоохоронцям.

Наразі начальник управління ДАБІ затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру ч. 3 ст. 368 КК України.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.