​Проголосований законопроект 2194: проект, що готувався рейдерами для рейдерства землі

Брехати для Зеленського так само, як і для януковича, а, можливо, ще й набагато легше, оскільки він йшов не на посаду президента України, а на проект, який пообіцяв комусь реалізувати.


Брехати Зеленський вміє. З посмішкою, під відосіки та айкос, або, як розповідає Гео Лерос, навіть під наркотики. А його монобільшість, що за ці два роки таки покращила свій статок у рази, загалом не опікується майбутнім України і живе за правилом, що після них - хоч потоп.

Більшість законопроектів, що були проголосовані українським парламентом при Зеленському — антиконституційні. До кожного перед голосуванням додавались зауваження до проекту закону від Головного Юридичного управління Апарату Верховної Ради, однак, для усієї шушери, що голосує за гроші і без совісті, хіба такі зауваження важливі? Як і для Зеленського.

Тому не дивно, що особа, яка назвалась Гарантом Конституції України, грає на ній як на піаніно і тим самим інструментом, яким прославився. Законності в Україні вже давно немає. Усі гілки влади були Зеленським знищені вщент, а парламент перетворився на фріків, що голосують за будь-що, за що заплачено, незважаючи на те, що громадяни України, яких вони начебто представляють, проти таких законопроектів.

Так було з першим законом про землю, коли 89% населення країни проти того, аби депутати його голосували в тому вигляді, в якому Зеленський його протягував, і вимагали, аби законопроект був схожим на ті, що існують в Німеччині, Польщі, чи, навіть, в Ізраїлі. Однак Зеленський вже тоді на думку громадськості і громадян - поклав і протягнув законопроект. А щоб заспокоїти людей, почав їм у відосіку брехати, що у законопроєкт «Про ринок земель» будуть внесені правки, згідно з якими купувати та продавати землю зможуть лише українські громадяни, а іноземці зможуть отримати це право, якщо таке рішення приймуть на всеукраїнському референдумі.

Звісно, для того і оголошено було локдаун, аби тоді протягнути той законопроект. А вже другий, за номером 2194, протягнули під час другого локдауну. А що, зручно: людей обмежили в пересуванні. А самі давай займатись продажем Батьківщини та її землі, бо кому цікаві люди, коли, видко, Зеленський комусь такого наобіцяв, що лише землею і може розплатитись.

Проголосований законопроект 2194 до другого читання отримав зауваження до проекту закону від Головного Юридичного управління Апарату Верховної Ради аж на 31 сторінку. І на кожній сторінці — жах: «незважаючи на те, що проект, як це випливає з пояснювальної записки до нього, направлений на «реформування системи управління у сфері земельних відносин та зняття штучних обмежень господарської діяльності для спрощення доступу до земельних ресурсів населення та бізнесу», низка його положень не відповідає Конституції України, не узгоджується із законами України, не враховує правові позиції Конституційного Суду України та практику Європейського суду з прав людини».

Тобто, депутати, що не мають кримінальної відповідальності за свої голосування, не бояться бути покараними, чудово знаючи, що голосують те, що голосувати — не можна, адже ще по першому законопроекту, проголосованому минулого року, вже подано до КС, роботу якого Зеленський спеціально і заблокував, аби судді це питання і не розглядали.

Законопроект 2194 має велику кількість страшних норм, котрі знищують фермерство, а також дозволять купувати землю іноземцям. Але ж Зеленський обіцяв, що такого не буде, - скаже читач, - однак, для Зеленського збрехати, що Медведчуку поцілувати путіна, а так як більшість економічних інтересів в Україні саме у росії, то не дивно, що ОПЗЖ проголосувало за те, аби торгувати українськими чорноземами, і навіть заповідниками, бо саме росіянам і хочуть продавати.

Так на кого працює Зеленський? Питання вже не риторичне, адже, зважаючи на його коаліцію, саме з проросійськими силами в парламенті, на агента ФСБ, як пишуть ЗМІ, Єрмака у нього в офісі, не доводиться дивуватись, що він знищує Україну цілеспрямовано і впевнено хоче капітуляції перед агресором.

Саме тому його монобільшість з легкістю знищує країну. Ці люди, які переконані, що не відповідатимуть за свої голосування, ще не знають, що рукописи з їхніми іменами — не горять, а Ростов — не гумовий, зате в соціальних мережах дедалі частіше чути заклик: пора їх стріляти через смертну кару, яку для них треба повернути.

І на останок: як написав в одному з коментарів політолог Вячеслав Ільченко: законопроект 2194 проголосували, котрий знімає весь нагляд за землею та дозволяє іноземцям брати участь в торгах за неї. Там же - дозвіл на зняття родючого шару. Там же - преференції при викупі підприємствам, які мають дозвіл на розробку надр. Закон гігантський і схем там закладено море. Писали професійні рейдери…

Конфлікти і закони

Фото goloskarpat.info



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.