​Знову ТЦК Одеси

Водій швидкої прийшов оновити дані в ТЦК. Його затримали і відмовилися відпускати. Б##ть, водія швидкої! Йому стало зле. Йому викликали іншу швидку, але до нього лікарів не допустили і тоді на підмогу приїхали інші швидкі. Ну й почалося те, що ви бачите.


Таке враження, що в ТЦК набирають служити виключних дебілів і моральних виродків. Звісно, дивлячись на кількість вгодованих тцкашників, виникає питання, чому вони самі не на фронті? Бо бити звичайних, беззбройних громадян в них сили та розуму вистачає. А як щодо рузьке?

Але головне в іншому. У тому, що влада робить вигляд, що нічого поганого не відбувається. Взагалі нічого не відбувається!

Жодної реакції від ляльки-петрушки - Зеленського, його московського кукловода Єрмака і московитсько-совєцького генерала Сирського.

І це не просто якась неуважність державних керманичів. Посіяти розбрат в якомусь народі - це стара, як світ, технологія ворогів цього народу. Московитів відносно українців в нашому випадку.



Oleksandr Ruzhanskyi, facebook.com

Фото з відео на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі й військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 23 жовтня обговорив актуальні події на фронті:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.