​ТЦК чи НКВС?


Вже багато експертів, навіть ті, які агітували свого часу за Зеленського, починають не просто критикувати цю владу, а констатують, що колишні помічники депутатів проросійської і забороненої партії регіонів та обслуга тієї партії з корпоративів, котрі вкрали і узурпували владу, - будують в Україні концтабір.

Стаття у Таймс, вона ж не тільки про узурпацію влади. Вона й про те, хто цю владу узурпував. А минуле Єрмака, помічника депутата Тадеєва, одного з силовиків з банди кримінального авторитета Савлохова, - не з квіточками, а з роботою з людьми путіна, бандитами та рекетирами. А про звязки Єрмака та Емануїлова Рахаміма Яшаєвича, котрий, як писало «Радіо Свобода» «через російський «Інтерпромбанк» має зв'язок із «єдиноросом» і сенатором Камчатки Пономарьовим, зятем першого заступника керівника апарату уряду росії Приходька і через свою релігійну общину – із однокурсником президента росії володимира путіна», - вже давно відомо і про це багато чого написано.

Те, що відбувається в економіці, і те, як запустили мобілізацію, констатує: і перше, і друге направлено на розвал і має конкретну мету - у першому випадку підривати і так слабку економіку України, у другому - обізлити українців на військових, яких ті обожнюють, та розізлити громадян і відбити бажання захищати країну. А паралельно Сирський, що обслуговує Єрмака, памятаючи про рідних в росії та однокурсників - робить провали на фронті. А всю цю діяльність підсумовують певні сили в ТЦК, котрих у народі вже прозвали людоловами, які, за своєю суттю, повністю повторюють діяльність більшовицького НКВС.

Відео з побиттям представників швидкої допомоги особами у військовій формі - вчергове сколихнуло суспільство. На відео дуже добре видно, що відбувається, а пояснення самих учасників одразу після бійки суттєво відрізняється від офіційних пояснень Одеського обласного ТЦК та СП.

Однак виникає питання: а чому поліція дозволяє людям у формі, в яких немає ніяких правоохоронних повноважень, поводити себе так, наче у них ці повноваження є? Як так може бути, що поліція не затримала людей у військовій формі, котрі своїми протиправними діями вчинили правопорушення, що тягне, мінімум, на «грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом», тобто, ст. 296 кримінального кодексу — хуліганство? Як і достеменно невідомо,чи складено протокол адмінзатримання певніх осіб?

Але от що найзухваліше, що порушує Конституцію і закон: офіційні джерела починають брехати і не відповідають на поставлені питання. Але в офіційних повідомленнях, ігногуючи здоровий глузд і закон, констатують, що, начебно, виникла підозра, що лікарі, які приїхали на допомогу на машинах швидкої допомоги - несправжні, а вся ситуація, що склалась, то - для уникнення мобілізації.

Звісно, що у супільства, котре бачило відео і знає правду, виникає питання: навіщо влада так зухвало бреше?


Поведінка офіційної влади, як і ТЦК загалом, котре себе повоидить зеркально діям НКВС більшовиків - насторожує, бо вона нагадує поведінку співробіників ФСБ росії (які і є нащадками НКВС), котрі, заради досягнення цілей, готові покласти життя великої кількості людей і брехати, як собаки, зовсім не переймаючись тим, що суспільство знає правду.

Як в міноборони, так і в міністерстві внутрішніх справ знають, якщо дотримуватись закону, то поліція повинна була затримати військових з ТЦК за перевищення повноважень і зухвалу поведінку, яка порушує громадський порядок і законодавство, а самі співробітники ТЦК розуміли б, що за свавілля і перетворення на НКВС їх чекає тюрма, а тому не дозволяли б собі бити медиків та обмежувати права цивільних громадян України. Проте на ділі ТЦК наразі поводять себе куди зухваліше знахаблішого розформованого «Беркуту».

А тому постає питання до влади: навіщо вона і співробітники ТЦК створюють фактаж для пропаганди росії, пропагандисти якої одразу схоплюють такі факти і починають їх розганяти, доводячи, що влада Зеленського - то влада терору, диктату та ГУЛАГу! Чи саме для пропагандистів рф і їхньої діяльності вся ця вакханалія і відбувається, а влада, віднайшовши нащадків більшовиків, запроваджкє НКВС?

Конфлікти і закони

Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

На линии фронта ситуация остается тяжелой, но стабильной. За прошедшие сутки на линии фронта произошло 123 боевых столкновения

детальніше

Опитування

Чи вважаєте Ви Зеленського легітимним президентом після завершення терміну перебування на посаді?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.