​ТЦК чи НКВС?


Вже багато експертів, навіть ті, які агітували свого часу за Зеленського, починають не просто критикувати цю владу, а констатують, що колишні помічники депутатів проросійської і забороненої партії регіонів та обслуга тієї партії з корпоративів, котрі вкрали і узурпували владу, - будують в Україні концтабір.

Стаття у Таймс, вона ж не тільки про узурпацію влади. Вона й про те, хто цю владу узурпував. А минуле Єрмака, помічника депутата Тадеєва, одного з силовиків з банди кримінального авторитета Савлохова, - не з квіточками, а з роботою з людьми путіна, бандитами та рекетирами. А про звязки Єрмака та Емануїлова Рахаміма Яшаєвича, котрий, як писало «Радіо Свобода» «через російський «Інтерпромбанк» має зв'язок із «єдиноросом» і сенатором Камчатки Пономарьовим, зятем першого заступника керівника апарату уряду росії Приходька і через свою релігійну общину – із однокурсником президента росії володимира путіна», - вже давно відомо і про це багато чого написано.

Те, що відбувається в економіці, і те, як запустили мобілізацію, констатує: і перше, і друге направлено на розвал і має конкретну мету - у першому випадку підривати і так слабку економіку України, у другому - обізлити українців на військових, яких ті обожнюють, та розізлити громадян і відбити бажання захищати країну. А паралельно Сирський, що обслуговує Єрмака, памятаючи про рідних в росії та однокурсників - робить провали на фронті. А всю цю діяльність підсумовують певні сили в ТЦК, котрих у народі вже прозвали людоловами, які, за своєю суттю, повністю повторюють діяльність більшовицького НКВС.

Відео з побиттям представників швидкої допомоги особами у військовій формі - вчергове сколихнуло суспільство. На відео дуже добре видно, що відбувається, а пояснення самих учасників одразу після бійки суттєво відрізняється від офіційних пояснень Одеського обласного ТЦК та СП.

Однак виникає питання: а чому поліція дозволяє людям у формі, в яких немає ніяких правоохоронних повноважень, поводити себе так, наче у них ці повноваження є? Як так може бути, що поліція не затримала людей у військовій формі, котрі своїми протиправними діями вчинили правопорушення, що тягне, мінімум, на «грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом», тобто, ст. 296 кримінального кодексу — хуліганство? Як і достеменно невідомо,чи складено протокол адмінзатримання певніх осіб?

Але от що найзухваліше, що порушує Конституцію і закон: офіційні джерела починають брехати і не відповідають на поставлені питання. Але в офіційних повідомленнях, ігногуючи здоровий глузд і закон, констатують, що, начебно, виникла підозра, що лікарі, які приїхали на допомогу на машинах швидкої допомоги - несправжні, а вся ситуація, що склалась, то - для уникнення мобілізації.

Звісно, що у супільства, котре бачило відео і знає правду, виникає питання: навіщо влада так зухвало бреше?


Поведінка офіційної влади, як і ТЦК загалом, котре себе повоидить зеркально діям НКВС більшовиків - насторожує, бо вона нагадує поведінку співробіників ФСБ росії (які і є нащадками НКВС), котрі, заради досягнення цілей, готові покласти життя великої кількості людей і брехати, як собаки, зовсім не переймаючись тим, що суспільство знає правду.

Як в міноборони, так і в міністерстві внутрішніх справ знають, якщо дотримуватись закону, то поліція повинна була затримати військових з ТЦК за перевищення повноважень і зухвалу поведінку, яка порушує громадський порядок і законодавство, а самі співробітники ТЦК розуміли б, що за свавілля і перетворення на НКВС їх чекає тюрма, а тому не дозволяли б собі бити медиків та обмежувати права цивільних громадян України. Проте на ділі ТЦК наразі поводять себе куди зухваліше знахаблішого розформованого «Беркуту».

А тому постає питання до влади: навіщо вона і співробітники ТЦК створюють фактаж для пропаганди росії, пропагандисти якої одразу схоплюють такі факти і починають їх розганяти, доводячи, що влада Зеленського - то влада терору, диктату та ГУЛАГу! Чи саме для пропагандистів рф і їхньої діяльності вся ця вакханалія і відбувається, а влада, віднайшовши нащадків більшовиків, запроваджкє НКВС?

Конфлікти і закони

Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі й військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 22 жовтня обговорив актуальні ситуації на фронті

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.