Герезі не двалося проголосувати дерибан майна, землі та бюджету Києва

yats kievrada

 
Опозиція не допустила ухвалення Київрадою злочинних рішень щодо дерибану землі та бюджету. Про це заявив журналістам біля приміщення Київради голова Політичної ради ВО «Батьківщина», голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, повідомили у прес-службі партії «Батьківщина», передають «Конфлікти і закони».


Він підкреслив, що завдяки протидії опозиції Київраді не вдалося проголосувати понад 400 питань, що були включені до порядку денного Київради і в основному стосувалися питань переділу майна, землі та бюджету: «Вони проголосували тільки незрозумілі політичні рішення».

Арсеній Яценюк вважає «смішним» чергове звернення до парламенту про призначення виборів Київради: «Це дуже смішно, що вони приймають звернення до ВР вже втретє. Жодних звернень до парламенту приймати не потрібно - потрібно прийняти звернення до Віктора Януковича і Партії регіонів, які блокують проведення виборів вже цілий рік».

За його словами, те, що сьогодні зробила Київрада - це «взірець неповаги до людей, взірець того, як вони бояться людей»: «Вони забарикадувалися за сотнями беркутівців і просто ховаються».

«Влада так боялася пропустити депутатів, що вчинила як фашисти: виставила наперед людей: вчителів та лікарів, - брешучи їм, що без сесії Київради вони начебто не отримають грошей», - наголосив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що опозиція вимагає від Київради скасування незаконних рішень про відведення земельних ділянок, а також повернення комунального майна, і «притягнення до відповідальності всіх тих, хто розкрав половину Києва».

Опозиція також вимагає, «щоб у Києва був свій мер і своя міська рада».

Відповідаючи на запитання журналіста, Арсеній Яценюк також повідомив, що під час того, як опозиційні депутати намагалися потрапити до приміщення Київради, правоохоронці застосували проти них грубу фізичну силу, завдавши тілесних ушкоджень депутатам «Батьківщини» Степану Кубіву, якого вже госпіталізовано, Андрію Іванчуку, Віталію Яремі, депутатові від «Свободи» Едуарду Леонову.

За його словами, міліція била депутатів кийками: «Міліція, щоб бігати за злочинцями і розшукувати врадіївських ґвалтівників, б’ються з народом і опозицією».

Арсеній Яценюк також підкреслив, що за сьогоднішніми провокаціями в Київраді «стоїть секретар РНБО Клюєв, який разом із міністром внутрішніх справ мають зрозуміти, що прийде час збирати каміння».

«Сьогоднішній день сформував політичний порядок денний наступної сесії Верховної Ради – це боротьба за свободу в Україні й волю народу України», - заявив Арсеній Яценюк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.