В Качанівській колонії невідомі «журналісти» пильнують за іноземними медиками

Сергій Власенко. Фото tymoshenko.uaНа території Качанівської колонії знаходяться невідомі люди з відео- і аудіозаписуючою апаратурою. Про це повідомив журналістам захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

За його словами, на прохання повідомити, яке ЗМІ вони представляють, люди з апаратурою оберталися спиною.

За словами Власенка, "журналісти" проникли на територію колонії разом з представниками прокуратури і пенітенціарної служби.

Він також у черговий раз заявив, що Юлія Тимошенко висловлюється проти участі працівників Міністерства охорони здоров'я України в міжнародній медичній комісії, яка повинна провести її обстеження.

"Станом на вчора вона абсолютно чітко сказала, що заперечуватиме проти участі лікарів Мінохоронздоров'я. Вона про це подала ряд заяв, у тому числі останню заяву з цього приводу вона подала минулої п'ятниці", - сказав Власенко.

"Вона не хоче бачити лікарів Мінохоронздоров'я у будь-яких комісіях, які її обстежують, це її принципова позиція", - сказав захисник, додавши, що проти лікаря колонії, який зобов'язаний бути присутнім при обстеженні, Тимошенко не заперечує.

При цьому Власенко заявив, що не розуміє, чому його не пустили до Юлії Тимошенко.

"Я бачив ряд людей, які заходили до неї: це представники прокуратури, керівного складу пенітенціарної служби. Я не знаю, що вони там зараз з нею роблять, як її там психологічно або непсихологічно обробляють, і що там взагалі відбувається", - обурився Власенко.

На його думку, лікарі Мінохоронздоров'я введені до складу міжнародної комісії для того, щоб дисбалансувати висновки іноземних медиків.

При цьому адвокат вислови сподівання, що робота комісії не буде зірвана, а висновки іноземних лікарів покажуть реальний стан здоров'я Юлії Тимошенко.



Коментарі

  +0 #1 укр 2 февр. 2012 г., 19:10:07
Потрібен план заходів по люстрації діючої влади, що пограбувала Україну. І розробити його повинен комітет опору диктатурі (КОД) !!! Комітет до роботи, поки тебе не посадили ! Підчас люстрації гроші повернуться. Решта – все балачки.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.