Бютівцю під харківським судом розбили голову металевою трубою

deputat pobili

 
Учора у Харкові під час акції на підтримку Юлії Тимошенко невідомі нанесли удар в голову металевою трубою народному депутату з фракції «БЮТ-Батьківщина» Борису Пудову. Про це розповів сам потерпілий, повідомляє byut.com.ua.

Він розповів, що під час встановлення наметів біля суду, який розглядає справу Юлії Тимошенко, підійшли судові виконавці з вимогою прибрати намети.

«Люди показали їм заявки, по яки[ немає рішень судів про заборону. Я також підійшов і сказав, що ніхто не має права порушувати Конституцію та право громадян на вільні зібрання», - зазначив Борис Пудов.

«Після цього одразу підбігли кримінальної зовнішності хлопці. Одну палатку вони просто розкидали по всій проїжджій частині. Одного з нападників ми затримали і передали міліції, яка завела хлопця за вугол і відпустила», - сказав народний депутат.

За його словами, після цього на інші палатки накинулася інша група осіб характерної зовнішності.

«З них особливо виділявся один, як ми зрозуміли, з донецьких. Міліція байдуже спостерігала як він б’є людей і ламає палатки. Я втрутився, за що отримав по голові металевою трубою», - сказав Борис Пудов.

«На заклики до міліції припинити побиття людей і народних депутатів – ніхто з них не відреагував і не підійшов», - повідомив він.

Після цього на місце події викликали «швидку», яка надала першу медичну допомогу.

«Ось вам право на мирні зібрання, ось вам недоторканність народного депутата при мовчазній згоді міліції», - заявив він.

«Наші суди сьогодні служать Януковичу, а завтра Янукович від них захисту не отримає. Вони повинні служити закону», - резюмував Борис Пудов.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.