Губернатор Одеси «замовив» керівника ринку «Куяльник»

odesa

 
Сьогодні, 23 березня 2013 року близько 200 працівників Одеського ринку «Куяльник» перекрили Об’їздну дорогу, протестуючи проти вчорашнього затримання працівниками міліції голови корпоративу ринку Євгена Хайкіна. Рішенням Приморського суду міста Одеси Є.Хайкіну інкримінують 190 статтю Кримінального кодексу України (шахрайство).


На думку підприємців ринку, затримання Хайкіна – це політична помста губернатора Матвійчука, сателіти якого вже чотири роки поспіль зазнають невдачі у спробах захопити ринок «Куяльник».

Підприємці з 8.00 безперервно ходили по одному з пішохідних переходів Об’їздної дороги, внаслідок чого утворився великий автомобільний корок. Близько 9.00 до місця події прибули три автобуси з Беркутом. Беркутівці оточили працівників «Куяльника», утворивши замкнене кільце, та, таким чином, відтіснили їх з переходу. Також до місця блокування прибуло декілька автівок з міліцією.

Відомо також, що з 12.00 підприємці пікетуватимуть Приморський районний суд, де сьогодні відбуватиметься засідання по справі Є.Хайкіна. Зараз під будівлею знаходиться близько 150 працівників ринку. За словами підприємців, зранку на ринку відбувався повторний обшук, частина підприємців терміново вирушила до своїх робочих місць, бо переконані, що їх можуть незаконно захопити.

Підприємці запевняють, що на понеділок заплановане рейдерське захоплення ринку «Куяльник», тому звертаються до громадськості Одеси з проханням підтримати їх, оскільки ані чиновники, ані правоохоронні органи сьогодні не є на боці працівників цього ринку, повідомляє прес-служба ВК «НАСТУП».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.