У Голосіївському районі в ДТП тяжко травмовано 24-річного водія моторолера

moto dtp

 
Столична Державтоінспекція вкотре звертає увагу на те, що в столиці внаслідок ДТП і далі травмуються мотоциклісти. Лише за три дні, 18-20 червня, в столиці було зареєстровано 4 ДТП за їх участю, в яких четверо людей отримали травми. Основні порушення та причини аварій з мотоциклістами – перевищення швидкості руху, недотримання дистанції та небезпечні маневри. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі ДАІ Києва.


Сьогодні, 20 червня о 5-й годині ранку, у Голосіївському районі внаслідок ДТП тяжко травмовано 24-річного водія моторолера. Це сталося на Кільцевій дорозі,1-б. Водій, керуючи скутером «Soul Evolution» (без номерного знаку), скоїв наїзд на припаркований в крайній правій смузі автомобіль «DAF» з напівпричепом. У вантажівці водія на момент скоєння ДТП не було. Як наслідок, водія моторолера з місця пригоди в тяжкому стані забрала карета швидкої. Попередній діагноз лікарів - забиття тіла, закрита черепно-мозкова травма, закрита травма живота, перелом гомілки. Що саме стало причиною ДТП, з’ясовуватиме слідство. Розпочато розслідування цієї пригоди.

У столиці за 5 місяців 2013 року зареєстровано 85 ДТП за участю мототранспорта (мотоцикли, мопеди, моторолери). Зокрема, в 39 дорожньо-транспортних пригодах травми отримали 43 людини, ще 1 чоловік загинув. У 47 випадках в ДТП мотоциклісти потрапляли з власної вини. Щоб уберегтись від біди, ДАІ радить водіям не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися інших вимог Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом. Щоразу вирушаючи в поїздку, не забувати одягти захисні шоломи. Не буде зайвим також звернутись до батьків – незалежно від того, скільки років їхнім дітям. Перш ніж купувати таку дорогу, але небезпечну іграшку, як мотоцикл, мопед, подумайте, чи зможе ваша дитина безпечно ним керувати. Адже осідлавши двоколісну машину, ваша дитина стає учасником дорожнього руху, де всі рівні. Тому, перш ніж піти на такий крок, подбайте, аби ваша дитина не лише знала правила дорожнього руху, але і дотримувалась їх і безпечно поводилась на дорозі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.