Родину активіста Данилюка тримають у холодному літаку на летовищі

drugina daniluk

 
Щойно прес-служба Штабу національного спротиву отримала тривожну інформацію про розвиток ситуації із родиною лідера громадського руху «Спільна справа» Олександра Данилюка. На цей момент його вагітну дружину з півторарічною дитиною на руках, яка була затримана за підозрою у контрабанді наркотиків, митники відпустили з кімнати для допитів.


Родині дозволили пройти паспортний контроль і сісти у літак, але ситуація залишається напруженою.

Невідомі особи через службу управління польотами блокують виліт літака, не даючи дозвіл злетіти без пояснення причин. Уже декілька годин літак стоїть на злітній смузі на морозі з виключеними двигунами. Фактично, вагітна дружина і малолітня дитина Данилюка продовжують залишатися заручниками у холодному салоні літака.

Нагадаємо, проти родини Олександра Данилюка, голови громадського руху «Спільна справа», сьогодні була здійснена безпрецедентна аморальна провокація. Його вагітній дружині, яка перебуває на восьмому місяці вагітності і мала намір сьогодні з півторарічною дитиною вилетіти з України, підкинули наркотики.

За словами Данилюка, в останні дні різко збільшилася кількість погроз йому та його родині через активну політичну діяльність. Через постійний психологічний тиск він ухвалив рішення вивести родину у безпечне місце.

Вочевидь, зловмисники дізналися про ці наміри і, ігноруючи будь-які етичні і людські норми, підкинули наркотики у речі родини Данилюка. За словами дружини, на шляху в аеропорт їхній автомобіль постійно переслідував чорний мікроавтобус Volkswagen Transporter без номерних знаків.



Коментарі

  +8 #1 так 27 янв. 2014 г., 22:13:51
Это уж совсем не по человечески! Что ж тогда семьи Беркута вылавливать в ответ?
  +5 #2 vlad 27 янв. 2014 г., 22:15:51
мразь ментовская или сб-ушная сработала, на дурака рассчитано.Ничего человеческого у них не осталось. Месть не заставит себя ждать.
  +7 #3 Надежда 27 янв. 2014 г., 22:22:12
Одно прихолит в голову- это типичные фашисты! Гестапо! Гаагский суд за этой властью уже давно плачет!
  -10 #4 Макс 27 янв. 2014 г., 22:28:08
Если на летовище - то и не только держать, гнобить их
Пусть язык учат и не выеживаются с польскими словами в украинском языке

Пс. Я могу и на украинском писать, только на классическом, боюсь западенская когола меня не поймет, они ж на польско-венгерском суржике базарят
  +7 #5 реалист 27 янв. 2014 г., 22:38:26
Печально! А потом, эти твари, обвиняют кого-то в экстремизме.
  +12 #6 Василий Берко 27 янв. 2014 г., 22:42:15
Поэтому люди и вышли на майдан ,что из пидарастической страны сделать нармальное государство .Просто удивляет другое :люди работающие во владных структурах и так осадистились, такими стали жестокосердыми . Получается у этих владных людей одбирают такую шару ,что ради неё они способны на всё.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.