Молодики з георгіївськими стрічками блокують прикордонні частини у Маріуполі та Новоазовську

molodiki

 
До півсотні молодиків з георгіївськими стрічками блокують під’їзди до прикордонної частини на вулиці Гагаріна у Маріуполі і до частини у Нововазовську, та погрожують застосувати силу, якщо прикордонники спробують залишити території частин. Про це повідомив голова Маріупольського «УДАРу» Анатолій Семенов, передають «Конфлікти і закони».


Семенов зазначив, що йому вдалося телефоном поспілкуватися з командиром прикордонної частини Юрієм Лисюком. «Командир розповів, що блокувальники пригрозили перейти до «активних дій» у разі, якщо хтось з прикордонників спробує залишити територію прикордонної частини», - розповів ударівець.

За словами Семенова, молодики, які блокують прикордонників, – представники так званого «антифашистського комітету».

Лідер маріупольського «УДАРу» також розповів, що після першої розмови з Лисюком, зв’язатися з командиром прикордонної частини більше не вдалося, а в інтернеті почала з’являтися дезінформація. «Більше того, у соціальних мережах з’явилася інформація, що представників «антифашистського комітету» нібито покликали самі прикордонники, які не хочуть залишати частину та бояться, що їх змусять воювати. Однак така інформація не підтверджується», - зазначив Семенов.

Згодом до командира Маріупольської прикордонної частини додзвонився лідер «УДАРу» Віталій Кличко. Юрій Лисюк повідомив, що молодики нікуди не поділися і продовжують блокувати частину. Вони начебто без зброї, але поводяться зухвало. Прикордонники стримані й на провокації не піддаватимуться.

Кличко зв'язався з головою СБУ аби той взяв ситуацію під контроль.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.