На бульварі Дружби Народів сталося жахливе ДТП

drugbi narodiv

 
О пів на дев`яту вечора вчора у Києві сталася пригода з важкими наслідками. На бульварі Дружби Народів зіткнулися чотири автівки «PORSCHE CAYENNE», «BMW M135I», «BMW Х1» та «MERCEDES-BENZ D300». Дві із них відновленню не підлягають.


Як повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва, попередньо з`ясовано, що водій BMW X1 рухався  від Печерського мосту в напрямку лівого берега. Раптом побачив, що із зустрічної сторони на нього мчить авто BMW M135I. BMW X1 зміг уникнути удару, його лише зачепила зустрічна автівка і помчала далі, де і скоїла зіткнення ще з двома авто. Хто з водіїв спровокував ДТП і не дотримався правил, з`ясовує слідство.

Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди травмовано водія BMW M135 та пасажирку Mercedes 40-45 років. Її особа встановлюється. Щоб допомогти людям, які знаходились в Мерседесі, довелось викликати рятувальників. Згодом стало відомо, що водій Mercedes помер по дорозі до лікарні.

Столична Державтоінспекція звертає увагу на те, що пригода трапилась за несприятливих погодних умов: мокрого снігу та слизької дороги. ДАІ закликає водіїв зважати на погодні умови та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху! Обирати безпечні швидкість руху та дистанцію, рухатись з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовитись від ризикованих маневрів. Захистити себе та бути максимально уважними на дорозі!



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.