У столиці внаслідок наїзду на припаркований транспорт тяжко травмовано троє молодих людей

sam 6050

 
Ця дорожня пригода сталось 30 липня о 22 годині 20 хвилин, на Кільцевій дорозі, біля повороту на Вишневе, що у Святошинському районі. Про це повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва.


Попередньо з’ясовано, що автомобіль «OPEL ASTRA» рухався у напрямку Одеської площі. В тому ж напрямку їхав також автобус «МАЗ». В якійсь момент легковик зіткнувся з ним, а потім врізався у припарковану вантажівку «ДАФ». Як розповів його водій, він зупинився на кілька хвилин на освітленій ділянці дороги, увімкнув аварійну сигналізацію і чекав експедитора.

Трохи згодом, почув удар. А перед цим за якусь мить «Опель» зіткнувся з автобусом, що рухався у попутньому напрямку, у другому ряду.

Водій автобуса стверджує, що не маневрував і чому так сталось пояснити не може.

Причини цієї пригоди буде з’ясовувати слідство, оскільки під час наїзду потерпів 19-річний водій легковика та ще двоє пасажирів: 17-ти та 18-ти років. Особливо важки травми отримала пасажирка, яка знаходилась на передньому сидінні. У неї відкрита черепно-мозкова травма, забиття головного мозку, закрити травми грудної клітини та живота. А у 17-річного юнака, окрім чисельних забоїв, ще й перелом гомілки.

Розпочато розслідування цієї пригоди.

Столична Державтоінспекція знову звертає увагу водіїв на те, що останнім часом на дорогах столиці стало більше наїздів на перешкоди, зокрема - припарковані транспортні засоби. Водії! Неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Зважайте на погодні умови, обирайте безпечні швидкість руху та дистанцію, відмовтесь від ризикованих маневрів і не забувайте користуватись пасками безпеки!



Коментарі

  +0 #1 Украинец 1 авг. 2015 г., 09:20:24
Все наверное потому, что водитель +Опеля+ неуклонно придерживался скоростного режима и очень внимательно следил за дорогой.. И желания повыпендриваться перед девушкой - вот какой я "крутой" - не имел ну никакого.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.