На Київщині водій не поступився дорогою, як наслідок - троє людей у лікарні

vasilkiv naizd

 
16 грудня, о 10 годині 10 хвилин, на 51 км. автодороги Київ - Знам’янка, що в Обухівському районі, водій автомобіля «Шкода», ігноруючи дорожній знак, не поступився дорогою водієві «Фольксваген». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано троє людей.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УПД ГУНП в Київській області.

За попередніми даними, 64-річний мешканець села Верем’я, керуючи автомобілем «Шкода», виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги в русі іншому автомобілю, що рухався по головній дорозі. Сталося зіткнення.

Внаслідок ДТП водія «Шкоди» та пасажирку цього авто - 58-річну мешканку Обухова - доправлено до лікарні. У них лікарі діагностували однакові травми: струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, забиття грудної клітини. Не пощастило і 36-річному пасажиру автомобіля «Фольксваген». Його з струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою також госпіталізували до лікарняного закладу.

Розпочато розслідування.

Отже, необачність та поспіх на дорозі коштувала здоров’я трьом людям, зокрема винуватцю автопригоди. Водії! Аби убезпечити себе та інших учасників дорожнього руху від біди, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху — не порушуйте вимог дорожніх знаків, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Крім того, під час руху враховуйте погодні та дорожні умови.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.