На Київщині водій травмував пенсіонерку, а втік сам з місця ДТП

dtp vtikachi

 
Допоможіть знайти! 16 лютого у місті Яготин невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 70-річну жінку. Не зупиняюсь, керманич з місця автопригоди втік, а пенсіонерка опинилась у лікарні, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УПД ГУНП у Київській області.


Дорожньо-транспортна пригода сталася о 19 годині 30 хвилин на вулиці Набережній. Невстановлений водій допустив наїзд на місцеву мешканку, яка рухалась по проїжджій частині дороги у попутному напрямку. Сподіваючись залишитися непомітним, керманич залишив місце пригоди.

Внаслідок ДТП жінку із переломом ступневого суглобу доставлено до Яготинської центральної лікарні. Особа водія та номер транспортного засобу встановлюються.

Звертаємося до можливих свідків дорожньо-транспортної пригоди: якщо вам щось відомо про обставини ДТП, телефонуйте за номерами: «102».

Водії, пам’ятайте! Зникаючи з місця автопригоди, ви зменшуєте шанс людини на порятунок, особливо якщо пригода сталася в безлюдному місці. За умови вчасно наданої медичної допомоги життя потерпілого можна врятувати. Крім того, втеча з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди тільки обтяжує провину.

Загалом, на території Київської області, з початку 2016 року, працівники поліції зареєстрували 19 ДТП, з місць скоєння яких водії зникали. Переважно, це наїзди на пішоходів у темну пору доби. Саме у період сутінок та уночі найчастіше травмуються пішоходи.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.