На Київщині у автокрадіїв в попиті старенькі «Жигулі»

vaz ugon

 
Минулої доби, 21 квітня, в Ірпені та Боярці невідомі особи викрали автівки марки «ВАЗ». Машинам більше 30-ти років.


Як повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УПД ГУНП у Київській області, учора до відділу поліції столичного регіону від автовласників поступило відразу дві заяви про викрадення «Жигулів». Перше повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ-2103» зареєстровано у місті Боярка, Києво-Святошинського району.

На лінію «102» зателефонував автовласник і повідомив, що його машину викрали невідомі. З’ясувалось, що чоловік залишив свій «ВАЗ» у дворі будинку, по вулиці Лисенка. Заявник все ніяк не міг зрозуміти, кому знадобилися його старенькі «Жигулі», 1978 року випуску.

Не меншою несподіванкою для власника автомобіля «ВАЗ-21013», який мешкає у місті Ірпінь, стала відсутність його машини. Автомобіль викрали з вулиці Котляревського. Транспортному засобу вже 30-років.

Отже, не зважаючи на рік випуску авто, у викрадачів, як і раніше, в пріоритеті машини вітчизняного виробництва – «ВАЗ».

Правоохоронці Київщини звертають увагу водіїв на те, що злочинці найчастіше пошкоджують та викрадають автівки саме у дворах будинків. Рекомендуємо залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах, а також обладнати своє авто декількома протиугінними пристроями. Також не варто провокувати злодіїв – ні в якому разі не залишати в машині документи, гроші та інші цінні речі. Виходячи з авто, не забувати його закривати і ставити на сигналізацію.

Якщо ваше авто викрали негайно телефонуйте за телефоном «102».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.