​На автодорозі Бориспіль-Дніпропетровськ «Фура» смертельно травмувала пішохода

Вчора, на 48 кілометрі автодороги Бориспіль-Дніпропетровськ водій вантажівки «СКАНІЯ» скоїв наїзд на чоловіка, який раптово вибіг на проїжджу частину. Поліція встановлює особу загиблого. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Управління превентивної діяльності поліції Київської області.


Аварія трапилася 15 листопада близько 3 години ночі на 48 км автодороги Бориспіль-Дніпропетровськ у напрямку міста Черкаси. За кермом «СКАНІЯ» перебував 58-річний водій. Раптово на проїжджу частину вибіг чоловік. Водій не зумів уникнути зіткнення з пішоходом. Від отриманих травм останній загинув на місці ДТП.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Триває слідство.

Поліцейські Київщини звертаються до пішоходів: у жодному разі не вибігайте на проїжджу частину! Це вкрай ризиковано, адже водій просто не встигне зупинити авто.

Коли переходите дорогу, – не відволікайтеся. Важливо враховувати й погодні умови, час доби. Ввечері, за поганого освітлення, пішоходи стають практично непомітними на дорозі. Тож, аби водії вчасно побачили вас, - використовуйте на верхньому одязі та взутті світлоповертаючі елементи.

Водії! Будьте якомога уважнішими за кермом, особливо, у темну пору доби, завчасно знижуйте швидкість, наближаючись до пішохідних переходів.

Фото прес-служби УПД поліції Київської області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.