У Харкові пройде акція протесту проти викрадень людей «Україна - не Росія!»

harkov

 
Сьогодні  з 11-30 до 13-00 в Харкові пройдуть акції протесту проти викрадень людей і тортур російськими спецслужбами і посягань українських правоохоронців на конституційний лад.


Саме в цей день, 26 жовтня, очікується, що росіянам Удальцову, Лебедєву і Развозжаеву остаточно пред'являть всі звинувачення, пов'язані з, нібито, участю в підготовці масових заворушень 6 травня 2012 року.

Справу про підготовку до масових заворушень було порушено в середині жовтня за матеріалами фільму "Анатомія протесту - 2", який вийшов в ефір на телеканалі НТВ. У фільмі стверджувалося, що Удальцов і його соратники готують державний переворот в Росії за сприяння грузинського політика Гіві Таргамадзе.

При цьому Развозжаев, в порушенні норм міжнародного права, був викрадений в Києві російськими спецслужбами і вивезений до Росії.

Представник українського МВС Володимир Поліщук визнав, що Леонід Развозжаев був викрадений в Києві. Однак, за його словами, кримінальну справу, швидше за все, порушено не буде, оскільки "тут не злочинці викрадали, не терористи, а це була проведена операція іноземних силовиків на території України". "Якби злочинці викрали людину, то в цьому випадку стовідсотково порушення кримінальної справи", - заявив представник МВС України.

Фактично, українські правоохоронці визнають за іноземними спецслужбами право чинити на території України будь-які беззаконня, що прямо суперечить Конституції.

У 11-30 до 12.00 акція протесту пройде біля Генерального консульства Російської Федерації (ул.Ольмінского, 22), з 12-30 до 13-00 - біля ГУМВС України в Харківській області (вул. Раднаркомівська, 5).



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.