Кличко: Хто виявить агресію на Майдані – матиме справу особисто зі мною

agresiya

 
Влада хоче «заговорити» політичну кризу в країні, але в неї це не вийде. Вимоги Майдану чіткі і незмінні. І ми зможемо добитися відставки уряду і повного перезавантаження влади. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко зі сцени Майдану, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


!Кілька годин тому ми повернулися з так званого круглого столу. На який ми прийшли не слухати, не просити, а висловити нашу чітку позицію. Адже жодних переговорів не може бути, доки не будуть виконані наші ключові вимоги: звільнити затриманих, покарати винних і відправити у відставку уряд. Там був Янукович, Азаров, урядовці. Вони почали говорити, що хочуть стабільності в країні, що роблять все, щоби нам, українцям, жилося краще. І робитимуть все для того, щоб Україна стала справжньою європейською країною. Я почув це і думаю: нас за дурнів тримають, чи що? Кажуть: ми обов’язково підпишемо угоду з ЄС. А хто вам заважав підписати угоду два тижні тому?! Я не вірю, що Янукович підпише Угоду. І ніхто йому не вірить», - наголосив Віталій Кличко.

Він також розповів, що опозиція вимагала від влади в жодному разі не застосовувати силу проти мирних демонстрантів і припинити подальші провокації.

«Зараз влаштовують антимайдан. Звозять бюджетників. Кажуть, хто не приїде – буде звільнений. Люди в душі не хочуть туди їхати, але їм потрібно годувати сім’ї і вони бояться відмовитися. Але я впевнений, вони будуть приєднуватися до нас. Бо скільки можна боятися і чекати! І я вдячний кожному з вас, хто стоїть тут на Майдані, тому що ви не боїтесь», - сказав лідер «УДАРу».

Кличко вчергове закликав всіх активістів не піддаватися на провокації влади. «У нас мирна демонстрація. Жодної агресії. Хто виявить агресію – матиме справу зі мною», - підкреслив політик.

Віталій Кличко також висловив впевненість, що Майдан змусить владу виконати вимоги людей і разом добитися перемоги.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.