Арсеній Яценюк назвав цю ніч і завтрашній день - визначальними і закликав киян на Майдан

virishalna nich1

 
Опозиція закликає киян прийти на Майдан. Про це сказав голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк на прес-конференції в Штабі національного спротиву на Майдані у неділю, 8 грудня, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу «Батьківщини».


«Ми хотіли б привітати всю Україну і всіх українців з тим, як сьогодні пройшла акція», - сказав він.

Арсеній Яценюк ще раз підкреслив, що це мирна акція: «Ми сказали, що не буде жодного насильства, що ми не піддамось на жодну провокацію. Ми стоїмо виключно на стороні закону і української Конституції».

«Це мирна проєвропейська акція, яка проти президента, яка за ЄС і за Україну», - додав він.

Арсеній Яценюк звернувся до ЗМІ повідомити киянам, що «ця ніч і завтрашній день є визначальними»: «Ми оголосили про розширення акції. Зараз весь Київ - фактично Майдан. Ми запрошуємо всіх, починаючи з 5 ранку, збиратись на Майдані і пікетувати урядові органи».

«Жоден урядовий орган не захоплений, жодне приміщення не захоплене. Ми працюємо виключно в рамках українського закону. Мирні пікети проти Віктора Януковича і за європейську інтеграцію», - додав він.

Відповідаючи на запитання стосовно пам’ятника Леніну, Арсеній Яценюк сказав: «Думаю, Ленін впав від заздрості. Тому що Ленін скликав одну революцію, а Янукович – дві».



Коментарі

  -1 #1 гость 8 дек. 2013 г., 20:48:22
вся власть должна понять,что она служит народу,а не наоборот!
  +0 #2 Гость 8 дек. 2013 г., 20:52:25
Друг,живущий и работающий в Ляйпциге,сказал сегодня,что власти заблокировали трансляцию майдана на территории Германии.
  +0 #3 Гость 8 дек. 2013 г., 20:52:48
Я не за Януковича... но вы - уроды, оппозиция, не лучше, лезете туда же, в казну нашу, методом уничтожения и разрушения Киева. После когда получите портфели в правительстве, куда ваша революция денется.... проститутки политические!!!!!!
  +0 #4 Пауль 8 дек. 2013 г., 20:58:56
Біда цієї революції полягає в тому, що немає "чабана" , який за "отамана" міг би бути.
Яценюк...?
Пшик, який тепер надовго відіб'є охоту на Майдані збиратись
Знову даремно люди страждали

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.