Кличко: У європейських і американських політиків немає довіри до режиму януковича

klichko maydan

 
Демократичний світ вже зрозумів, що режиму януковича немає віри, бо він бреше і не дотримується зобов'язань. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко, виступаючи зі сцени Майдану під час мітингу, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Я щойно повернувся з Мюнхена, з аеропорту приїхав сюди. На мюнхенській конференції з безпеки питання України було одним з найголовніших. Я мав зустрічі з багатьма європейськими і американськими політиками, генсеком ООН. Всі шоковані тим, що відбувається в Україні», - сказав Віталій Кличко.

Він розповів, що на Мюнхенській конференції обговорювалося питання виходу з кризи в Україні. І що ефективним механізмом на цьому шляху може бути повернення до Конституції 2004 року і перерозподіл владних повноважень в державі.

Друге питання, яке порушувалося у Мюнхені - як зупинити те насильство і терор, що чинить влада януковича проти власного народу. «Тому ми говорили про міжнародне посередництво в переговорах з януковичем, щоб потім не було різних тлумачень зобов'язань», - підкреслив лідер «УДАРу».

Кличко розповів, що справжньою ганьбою влади став виступ у Мюнхені міністра закордонних справ Кожари. «Він розказував, як все у нас майже добре, як влада дбає про громадян. Ніби нікого не вбивають, не засуджують, не палять машини, не викрадають і не катують людей! Довелося вручити Кожарі і передати також учасникам конференції фотоальбом із свідченнями звірств Беркуту і влади», - зазначив політик.

Віталій Кличко наголосив, що найстрашніше в такій поведінці влади те, що раз вона не визнає таких кричущих проблем, значить, виправдовує їх і не збирається вирішувати. «Тому тут вихід один, щоб розрубати цей вузол: повна зміна влади і її системи. І про це я теж говорив у Мюнхені», - зазначив лідер «УДАРу».

Кличко розповів, що виступав на мюнхенському Євромайдані, куди приїхали українці не тільки з усієї Німеччини, а й з Чехії і Польщі. Він також повідомив, що міністр закордонних справ Німеччини сказав, що його країна готова прийняти на лікування Дмитра Булатова.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.