В Маріуполі на Донеччині «тітушки» влаштували сутички з прихильниками Майдану

mariupol

 
В Маріуполі на Донеччині радикально налаштовані прихильники партії регіонів та «тітушки» загострюють ситуацію в місті. Відбулося силове зіткнення, внаслідок якого постраждали люди. Про це повідомив голова Маріупольської міської організації партії «УДАР» Анатолій Семенов, передають «Конфлікти і закони».


За його словами, в Маріуполі вчора відбулася хода на вшанування пам'яті загиблих на Майдані, під час якої був анонсований мітинг на неділю на підтримку Майдану. Згодом, додав Семенов, з'ясувалося, що в цей же час, але в іншому місці, має відбутися мітинг антимайдановців. Він зазначив, що участь в антимайданівському мітингу взяли 700-800 осіб, серед яких представники організації «Искренность», якою опікується народний депутат від партії регіонів Володимир Бойко, «тітушки» та представники деяких охоронних підприємств. «Ці люди ведуть себе досить агресивно. Лунали гасла «Смерть фашистам», «Дайте зброю - ми повбиваємо майданівців», - зазначив голова Маріупольського «УДАРу».

За його словами, ці люди наразі прийшли колоною до місця проведення мітингу в підтримку Майдану, який вже завершився. «Однак не всі люди розійшлися. Там знаходяться приблизно 150 осіб. «Тітушок» - приблизно 600 осіб. Міліції фактично немає», - додав Анатолій Семенов. За його словами, відбулися сутички. «Постраждали люди. Зараз на місці декілька карет швидкої допомоги», - сказав він.



Коментарі

  -1 #1 seva 23 февр. 2014 г., 21:24:02
ХАРКІВ! ТЕРМІНОВО! ПОТРІБНА ДОПОМОГА!
Харківські євромайданівці в облозі. Тітушки та бюджетники оточили ОДА та планують взяти її штурмом. Вирушаймо на захист харківського майдану! Там також конче необхідна амуніція: шоломи, бронежелети.
Телефони координаторів: (099) 053-31-66, (096) 004-24-04, Діана; (093) 743-07-45, Сашко; (097) 555-84-82, Дмитро.

Хто зараз у Харкові - на вас чекають!
  +1 #2 Саша 23 февр. 2014 г., 21:26:59
Заостряют как раз активисту майдана. А титушек нет давно, разбежались вместе с Захарченкой и компанией. Есть люди которые не хотят рушить памятники и кричать лозунги УПА. Не хотят встречать по улицам марширующие толпы в масках и касках - мода майдана. И они против Януковича, против тех упырей. Но не надо лезть со своим уставом в чужой монастырь. Юг и Восток не любит УПА. не лезьте сюда в своих масках, это напрягает. Нужно примирение, а вы лезите со своими захватами, подпалами и разрушениями
  -1 #3 донецьк 23 февр. 2014 г., 21:38:07
Володимир Бойко спывластник ММК ім Ільїча,боїться втратити вкадений у людей комбінат. Купив тітушок -онуків генерала зрадника Власова.
  +0 #4 subj 23 февр. 2014 г., 21:55:00
?????? что за бред...

никого не было кто то сказал что будет майдан -- туда двинуло 500 человек пришли и никого....
народ поговорить хотел вопросы задать и никого говорят быстро уехали их то и видело человек 10
  +0 #5 subj 23 февр. 2014 г., 21:57:19
небыло никого из донецка -- кстати янукович походу в Мариуполе ---гад гдето

но БАНДУ 100 реально приговорить за то что спецназ "обижали"
  +0 #6 Киев 23 февр. 2014 г., 21:59:51
Глупый Янукович думает отвоевать для России сухопутный проход к Крыму (через Луганскую, Донецкую, Херсонскую области). Путину такое счастье не надо. Не случайно он вызвал в Москву Зурабова. Если "герои Севастополя" начнут стрелять крымских татар, татары кроме Киева могут еще обратиться мировой мусульманской общественности. И тогда Волгоград может быть 20 раз в месяц. Путину такое врядли надо. Тем более, что и своим русским татарам это может не понравиться.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.