Марш Святослава був попередженням для влади

marsh svyatoslava1

 
Випустити з тюрем патріотів, люструвати Генштаб та МВС, розірвати Мінські домовленості і розпочати наступ на Донбасі з метою звільнення окупованих територій, – такі вимоги «маршу Святослава», який пройшов у столиці. Про це повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на Gazeta.ua.


Марш присвячувався перемозі київського князя Святослава над Хазарським каганатом.

Чотири тисячі активістів пройшлись маршем від майдану Незалежності по вулиці Інститутській, а звідти вулицею Грушевського прийшли до Європейської площі. По дорозі палили феєрверки та викрикували гасла «Хунта буде», «Слава Київській Русі – Новоросія с..сі» і традиційні «Слава Україні!».

Участь у марші взяли представники добровольчих батальйонів «Айдар», «Донбас», «Торнадо», «Крим» та «Правий сектор». На початку колони несли банер з написом «Волю патріотам».

Більшість учасників маршу вимагають звільнити активістів націоналістичної організації, колишнього бійця батальйону МВС «Київ-2» і «Гарпун» Андрія Медведька та Дениса Поліщука, підозрюваних в убивстві журналіста Олеся Бузини.

Під кінець кілька десятків активістів у балаклавах запалили шини на вулиці Парковій, біля стадіону «Динамо». Їх запалили як попердження для представників діючою влади, дії якої критикують учасники акції.

От як прокоментував цю подію на своїй сторінці в Фейсбук відомий антиленінець, доброволець АТО Микола Коханівський;

«Вчора пройшов марш добробатів. Що ж, не було заруби з беркутом, ми не завернули на Банкову... До речі, хтось помітив: лише на Банковій було повно ментів, вся решта урядових будівель майже не охоронялись? Тобто, символ влади зараз - Банкова. Якби ми зайшли до ВР, або в кабмін, дуже може бути, що швидко ми б і вийшли, а от Банкова - це зараз символ режиму. І коли ми її візьмемо, режим впаде. Це я про плани на майбутнє.

Отже: марш був мирний і попереджальний. Не думаю, що наші вимоги виконають, але, як на мене, це був наймасштабніший захід правої опозиції за останні декілька місяців. Колонна ОУН склала більше чверті від загальної кількості націоналістів. До ОУНівців долучились націоналістичні громадські ініціативи: це Білий Молот, Чорний комітет, Реванш і ще декілька молодіжних груп. Також були наші волонтери, КВП і багато патріотів позаорганізаційних. Всім щиро дякую за довіру та підтримку.

Висновок: безумовно, «Революція ще буде!», а ми мусимо її наближати, і такими маршами зокрема, і, звісно, більш дієвими заходами. Ніякої партійщини та виборів! Тобто, відкинувши всі сумніви, діяти так, як колись діяла ОУН, і тоді попереду нас чекає перемога та омріяна УССД!

Слава Україні і амінь!»


marsh svyatoslava2

marsh svyatoslava3

marsh svyatoslava4



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.