В Сумах посадили активіста за трафарет Януковича

smitta

 
Сьогодні, 14 січня, в Сумах шокуюче закінчився тривалий розгляд кримінальних справ, які порушили проти місцевих громадських активістів. Антинародна влада звинуватила чотирьох патріотів у малюванні трафаретів із зображенням Януковича з простреленою головою, екстремістських написах на стінах міста та підпалі гуртожитку. Ці акції поліцаї вирішили звалити на політично активну молодь, яка виступала проти бандитського режиму Януковича.


Впродовж всього слідства перевертні в погонах солодко співали репресованим про те, що не треба піднімати шуму та тихенько сидіти. Мовляв, мовчатимете – отримаєте умовні покарання.

Одного з затриманих, Ігора Ганненка, звинуватили у акції, до якої він не мав жодного відношення, та вибили з нього зізнання. Після катувань хлопець місяць не міг ходити. За цим же сценарієм репресували Писарцова Михайла та Данілова Дмитра, які уже більше року знаходяться у СІЗО.

На націоналіста Никоненка Володимира виродки «повісили» малювання трафаретів з «простріленим» Бандюковичем та написів з гаслами, які були визнані «екстремістськими».

В результаті, вирок продажного суду був наступним: Писарцов Михайло та Данілов Дмитро отримали 2 роки позбавлення волі. Ганненко Ігор – 1,8 роки позбавлення волі, Никоненко Володимир – 1 рік трудової колонії. Усім приписали таку популярну у псів системи статтю 296, ч. 2 – Хуліганство, зчинене групою осіб, по якій, до речі, зараз продовжують переслідувати автономних націоналістів, повідомляє пре-служба ЧорКому.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.