Проза життя: Київрада на стороні забудовника

vischiyadmin sud

 
Сьогодні відбулось перше судове засідання в Вищому адміністративному суді України, на якому розглядалася касаційна скарга, яку подало ТОВ «Мезокред Холдінг» на постанову від 21 травня 2014 року Окружного адміністративного суду м. Києва, про це на своїй сторінці у ФБ написала Katerina Krasovskaya.

Раніше громада виграла Окружний адміністративний суд м. Києва та Апеляційний адміністративний суд м. Києва, де було зобов'язано Київраду розірвати договір оренди земельної ділянки з ТОВ «Мезокред Холдінг» (забудовником). Тобто повернути земельну ділянку біля Йорданського озера громаді. На засіданні були присутні: представники забудовника, Київради, Киівзему, Генеральної прокуратури та команда «Правозахист Оболоні», яка відстоювала інтереси громади, як раніше.

На стороні громади прокуратура, але забудовник, Київрада та Київзем наполягають задовільнити касаційну скаргу та скасувати прийняті судами першої та апеляційної інстанції судові рішення. Тобто, дозволити побудувати автосалон біля Йорданського озера.

Судове засідання було перенесено на 19 листопада для подальшого вивчення матеріалів справи.

На жаль, новий склад Київради забув про свої обіцянки: працювати на благо громади, констатує автор повідомлення.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.