Затриманого Богдана Тицького викрали із лікарні та інкримінували тероризм

titskiy sud

 
Щойно стало відомо про те, що політпереслідуваного лідера Чорного Комітету Богдана Тицького викрали із лікарні швидкої допомоги, щоб доставити до суду.


Конвой забрав активіста з палати без дозволу лікарів. Хірурги відійшли для проведення консиліуму, а коли повернулись, щоб відвезти Тицького на операцію, його в палаті вже не було. Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа, передають «Конфлікти і закони».

Наразі лідер Чорного Комітету знаходиться у Печерському суді міста Києва за адресою Гайсана, 4. Туди ж виїхали народні депутати Ігор Мосійчук та Оксана Корчинська.

Невдовзі важко травмований міліціянтами Богдан Тицький, затриманий після заворушень 31 біля Верховної ради, отримав перші звинувачення. Богдану інкримінували тероризм.

Після оголошення звинувчень активіст втратив свідомість. Наразі непритомний Тицький не може вчасно отримати медичну допомогу, оскільки правоохоронці не підпускають до нього медиків. Причина, названа міліціянтами – підозра в симулюванні непритомності.

Нагадаємо, учора розпочалася кампанія судів над затриманими 31 серпня під Верховною Радою. Серед них – 6 активістів Чорного Комітету.

Під час затримання Богдану Тицькому зламали руку. Учора вночі суддя дозволила його госпіталізувати.

Карету швидкої допомоги викликав народний депутат Ігор Мосійчук, і лікарі визнали, що стан здоров’я затриманого вимагає госпіталізації.

У Тицького діагностували важкий перелом плечової кістки, гематоми, жар. Суддя схвалила вивезення затриманого до БСП (лікарні швидкої допомоги міста Києва). Утім, туди його конвоювали декілька машин міліції та спецпризначенців, а самого затриманого охороняли автоматники. Вони перекрили вхід до лікарні, дозвіл зайти всередину отримали тільки депутати та їх помічники.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.