Суд заточил Андрея Медведько еще на два месяца в СИЗО

sudmedvedko

 

Суд оставил под арестом Андрея Медведько, обвиняемого в убийстве Бузины. Соответствующее решение огласила судья Печерского районного суда Киева Светлана Бабенко, сообщает ЛІГА.net.


Согласно решению суда Медведько будет пребывать под стражей 60 суток.

Ранее народные депутаты Андрей Ильенко и Андрей Лозовой заявили о готовности взять на поруки Андрея Медведько, обвиняемого в убийстве публициста Олеся Бузины. Соответствующее ходатайство в ходе сегодняшнего судебного заседания было подано судье Печерского райсуда Светлане Бабенко. Защита обвиняемого также сообщила, что в обвинительном акте прокуратуры не указан вероятный мотив убийства, а также неверно указана дата рождения обвиняемого.


После оглашения решения в зале суда произошло столкновение с силовиками. Об этом пишет пользователь Фейсбук Peter Savych: «З суду не випускають. Пристрасті накаляються. Тут купа АТОшників і правосеків, які обіцяють влаштувати «третій майдан» прям в залі суду. Менти одягнули каски. Готуються до силового варіанту. Побачимо що з цього вийде. Я в середині, і вийти не можу, навіть якби схотів.

sudmedvedko1

Почалась бійка!! Жорстока бійка в залі суду!!! Менсона вивели, побили дівчат! Сутички продовжуюься! Купа поламаної техніки у журналістів! Це жесть!».

sudmedvedko2

Невдовзі до суду прорвалися нардепи Ігор Луценко і Андрій Іллєнко. Про це повідомив на сторінці ФБ Oleg Slabospitsky:

«До нас прорвався поки тільки один нардеп Igor Lutsenko.

До речі, цікавий факт - суддя настільки неадекватна, що у рішенні суду зазначила, що на поруки Андрія Медведько брав не Ігор Луценко, а Юрій Луценко.

Хоча, як ми пам'ятаємо, одеських активістів відпустили під домашній арешт саме після публічного звернення Юрія Луценка.

UPD. Також приїхав Андрій Іллєнко.

Пройшли перемовини активістів з Олександром Терещуком. Нас дуже мало, тому вирішили сьогодні о 11:00 робити акцію під Генеральною прокуратурою.

Із залу суду станом на зараз всі вийшли», - написав Oleg Slabospitsky.

Напомним, 19 июня cуд арестовал Медведько и еще одного активиста Дениса Полищука по подозрению в убийстве Бузины.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.